Az LMBTQP agymosás miatt emelkedik a fiatalok közötti öngyilkosságok száma

A lengyel oktatási miniszter kifakadt az erőszakos LMBTQP-lobbi miatt. Meglátásai szerint az LMBTQP-lobbi erőszakossága és agymosó tevékenysége folytán követnek el oly sok öngyilkosságot a lengyel fiatalok.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Przemysław Czarnek korábban élő tévéadásban azt mondta az LMBTQP emberekről:

“Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket az emberi jogokról és egyenlőségről! Ezek az emberek nem egyenlőek a normális emberekkel.”

Czarnek ismét, nekiment az LMBTQP-mozgalomnak, elmondta hogy

a 18 éven alattiak körében meredeken emelkedő öngyilkossági kísérleteknek az LMBTQP ideológia agymosása az oka.

Oktatási miniszterként rögtön megoldással is szolgált: a templomba járás segítene a mentális problémákkal küzdő kamaszokon.

A 18 éven alattiak körében az elmúlt két évben volt az eddigi legmagasabb az öngyilkossági kísérletek száma Lengyelországban. 2021-ben 1496, 2022-ben pedig 2031 esetet regisztráltak – ez utóbbi több mint kétszerese a 2021 előtti évek átlagának, írja a Notes from Poland.

A Polsat Newsnak nyilatkozva azt mondta, hogy bár az oktatási szervek tehetnek ugyan erőfeszítéseket a fiatalok öngyilkossága ellen, de azok “csak ragtapaszok” lehetnek. Szerinte a probléma gyökere a család hatalmas válsága, a támadás család, a kereszténység, az egyház, a vallás ellen, vagyis mindaz, ami “megkülönbözteti a jót a rossztól”.

“Meg kell védeni a család és a házasság értékeit, és nem szabad engedni, hogy ezeket marxista és LMBTQP ideológiákkal támadják, amik pusztítást végeznek a gyermekek elméjében. Ezek az öngyilkossági kísérletek és a sajnálatos öngyilkosságok annak az eredményei, hogy a fiatalok elméjét elhomályosítják az LMBTQP, neoliberális és neomarxista ideológusok, akik agymosást végeznek rajtuk, és magukra hagyják őket” – nyilatkozta a politikus. Czarnek ehhez hozzátette, hogy a kisebb településeken, ahol az emberek templomba járnak, jobban tudnak különbséget tenni jó és a rossz között.

Kaczyński, lengyel politikus nem akar 12 éves leszbikusokat látni

Nem kérnek a lengyelek az iskolai érzékenyítésből

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)