Hányás: A 24.hu éppen “drag queenekkel” provokál vezéranyagként (videó)

A modernista “haladó” lobbi mindennap tudja fokozni a hányingerkeltést. Ott tartunk, hogy egy egyszerű homoszexuális már megszokott, mert az undorítóbbnál undorítóbb, betegebbnél betegebb devianciákkal provokálják a társadalmat. Lehet pont az a céljuk, hogyha bemutatják a legnagyobb kreténségeket pozitívumként, próbálják a diliseket, elme- és lelkibetegeket normálisként előadni, akkor végül már “kibéküljünk” az abnormalitás kevésbé kirívó formáival?!

Akinek van idegrendszere, aki nem hányja tele a kijelzőt, az alább tudja megnézni a sátáni tombolásról szóló videót. Egyébiránt ezek a lények azok, akik nyugaton rendszeresen “előadnak” gyerekeknek, de már Budapesten (!!!) is volt erre példa… A mocsok tehát masszívan jelen van hazánkban, mint kiderül a videóból is.

A szenny készítője Bánszegi Rebeka, itt lehet neki gratulálni a csodálatos “alkotásához”. (Természetesen az ELTE-n végzett pszichológiát, biztosan onnan jön számára, hogy a zártosztályt mutatja be, csak azt nem értjük, hogy ezt miért pozitívan teszi…)

“Ha lányom közelébe drag queen kerül az iskolában, sok holttest lesz” – egy apuka nyilatkozata

Ez Budapest: drag queen vonaglik kisgyermekek előtt (18+)

(Szent Korona Rádió)