Már a “transznemű” orvosnak is sok a spanyol “nemváltó” törvény

Spanyolországban amellett, hogy egy, a zoofíliát engedélyező törvényt szavaztak meg, a “nemváltás” korhatárán és feltételein is lazítottak. Az új törvény annyira progresszívre sikeredett, hogy még egy “transznemű” orvos is tiltakozását fejezte ki, ugyanis szerinte a gyermekeket nem kéne kitenni ennek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Spanyolországban a közelmúltban elfogadott törvény értelmében a 12-14 évesek a bíró felhatalmazásával, a 14-16 évesek pszichológiai vagy egyéb orvosi vélemény nélkül, a 16. életévüket betöltöttek szülői beleegyezés nélkül “változtathatják meg” törvényesen nemüket – az utóbbi korosztály abortuszt is elvégeztethet magán szülői beleegyezés nélkül.

Dr. “Erica” Anderson, egy “transznemű” klinikai pszichológus, akinek a kaliforniai Berkeley-ben van praxisa, továbbá a Transznemű Egészségügyi Világszövetség (WPATH) igazgatótanácsában szolgált és négy évtizedes klinikai tapasztalattal rendelkezik, élesen bírálta az új törvényt.

“Ez elég fiatal. (…) Attól tartok, hogy sok fiatalt elkap a szexuális és nemi kisebbségi címkék iránti izgalom, és esetleg olyan képet fogadnak el önmagukról, amely nem biztos, hogy soká tart”

– mondta Anderson, aki szerint az új korhatár túl alacsony, majd hozzátette, attól tart, hogy a fiatalok potenciálisan felhasználják az ilyen címkéket, hogy döntéseket hozzanak maguknak.

“Úgy gondolom, hogy Spanyolország progresszív próbál lenni, és igyekszik elhárítani a más nemi identitású emberek előtt álló akadályokat. (…) nagyon meglepődnék, ha mindez nem hozna felszínre olyan egyéb kihívásokat, amelyekre feltehetőleg nem gondoltak.”

A deviáns orvos egyébként több más alkalommal is felemelte szavát a gyermekek nemváltását illetően. Pár hete például szakértő tanúként hívták be azon wisconsini szülők számára, akik beperelték lányuk iskolai körzetét, miután a középiskola lehetővé tette a gyermek számára, hogy szülei tudta nélkül férfinéven és névmásokon hívassa magát. Novemberben pedig szakértői anyagot nyújtott be a Montgomery County Public Schools, a progresszív Maryland iskolai körzet ellen annak politikája miatt, amely arra utasítja a tanárokat, hogy titkolják a diákok nemi identitását szüleik elől.

Hozzátesszük, az is beteges, ha valaki felnőttkorában jut arra az elhatározásra, hogy “megváltoztatja” nemét, azonban rendkívül veszélyes, káros és visszafordíthatatlan következményekkel jár, ha a gyermekek is szabadon dönthetnek e téren.

Betiltják a “gyermekbarát” deviáns vonaglásokat az egyik amerikai államban

Az USA-ban működik az LMBTQP-propaganda? Egyre több a deviáns az országban

(VDTA Blog nyomán Szent Korona Rádió)

 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ne feledkezzenek meg a technikai számos felajánlásról sem, támogassák a Kvintesszencia Kiadót!