A spanyoloknál legálissá tennék az állatokkal való közösülést

A balliberálisok által felfogott deviáns “szerelem” egyik legsötétebb formája az állatokkal való közösülés, mely abszurd módon egyre kevésbé csapja ki a biztosítékot, sok helyen teljesen legálissá is tennék magát a zoofíliát. Ilyen állam Spanyolország is, ahol már csak egy lépés kell ahhoz, hogy jogilag engedélyezzék az állat és ember közti “szexuális kapcsolatot”, a bestialitást.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Spanyolország parlamenti alsóháza nemrég megszavazta az állatjóléti törvény egyik módosítását és a büntető törvénykönyv egyes pontjait, a szöveget pedig rendkívül megosztó pontokban változtatták meg. Eddig a spanyol jogban a zoofília (ember állathoz való “vonzódása”, közösülés esetén bestialitás vagy szodómia) abszolút tilalma vonatkozott a háziasított, a tenyésztett és a vadon élő állatokra. Most azonban a törvénymódosítás szerint mindennek nincs jogi akadálya, az új szöveg szerint ugyanis

“aki törvényesen szabályozott tevékenységen kívül, bármilyen eszközzel vagy eljárással, ideértve a szexuális jellegű cselekményeket is, olyan gerinces állatnak okoz sérülést, amely az egészségének helyreállítása érdekében állatorvosi kezelést igényel, háromtól tizennyolc hónapig terjedő szabadságvesztéssel vagy pénzbüntetéssel és az állatokkal kapcsolatos foglalkozás, kereskedelem vagy vállalkozás gyakorlásától, valamint az állattartástól egytől öt évig terjedő különleges eltiltással büntetendő”.

Ennek értelmében tehát nem minősülnek bűncselekménynek az állatokkal végzett olyan szexuális cselekmények, amelyek után nincs szükség állatorvosi beavatkozásra. Ez egyébként csak az egyik vitatott pontja a törvénynek. Például börtönbüntetéssel sújtaná, ha valaki megöl egy rágcsálót, amely beszökik a lakásába.

Az új törvény hatályba lépéséhez még jóvá kell hagynia azt a szenátusnak, egyes konzervatívok abban reménykednek, hogy a szenátorok ennek megfelelően még módosításokat tesznek, ez azonban nem valószínű, mivel a felsőházban (akárcsak az alsóházban) a baloldali-szeparatista koalíció rendelkezik a mandátumok többségével.

Európa-szerte nagy visszhangot váltott ki a spanyol törvénymódosítási javaslat. Többek között Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter is élesen bírálta a spanyol baloldali törekvéseket.

“A baloldaliság a 21. század pestise. A spanyolok megengedték, hogy a gyerekek kérésre nemet váltsanak. Most legalizálják a zoofíliát. A baloldali vírus nálunk is kering”

– fogalmazott a Twitteren megosztott bejegyzésében a tárcavezető.

Ez a Nyugat. Azzal kezdődött, hogy azt hangoztatták, az azonos neműek kapcsolatát el kell fogadnunk, most pedig már ott tartunk, hogy normálisnak állítják be a zoofíliát. Következőleg a “Család az család” LMBTQP-kampány jelszava az lesz, hogy az is család, amelyikben apa ember, apu pedig kutya?

Pedofilok után a zoofilok is csatlakoznának az LMBTQPXYZ közösséghez

Katalóniában az új törvény értelmében kötelező lenne a munkahelyeknek “transzokat” alkalmazni

Néhány elmeroggyant spanyol férfi (?) tanár szoknyában tanít a “homofóbia” ellen

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ne feledkezzenek meg a technikai számos felajánlásról sem, támogassák a Kvintesszencia Kiadót!