Késsel a kezében fenyegette a buszsofőrt a kiilleszkedett, aki erre egyenesen a rendőrségig vitte a támadót

Sajnos sokszor kerülnek a buszsofőrök olyan szituációba, hogy egy-egy agresszíven viselkedő kiilleszkedettel kell szóváltásba kerülniük. Most sem történt másképp, azonban mielőtt a támadó fenyegetése tettlegességbe váltott volna, már a rendőrségen találta magát – hála a busz vezetőjének.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Ózdi Rendőrkapitányságon 2023. február 22-én intézkedéstaktikai képzést tartottak, amikor rendhagyó módon 17 óra 5 perckor egy menetrendszerinti járat állt meg a rendőrség előtt. A buszsofőr kért segítséget az egyenruhásoktól, mivel egy ittas utas rátámadt.

A 48 éves férfi hangosan hallgatta a zenét, zavarta a többi utast, a sofőr pedig védelmük érdekében próbálta megfékezni. A férfi ezután leköpte a busz vezetőjét, sőt a nála lévő késsel halálosan megfenyegette. A sofőr ekkor úgy döntött, meg sem áll az Ózdi Rendőrkapitányságig.

Az éppen képzésen résztvevő egyenruhások azonnal éles helyzetbe váltva a kapitányság épületében előállították a férfit, akivel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Az elkövető bőrszínét illetően persze van tippünk, azonban erre vonatkozó információt nem közöltek. Le a kalappal a buszsofőr előtt, aki ilyen korrekten tudta kezelni a helyzetet!

Beállva, késsel fenyegette a gyerekeket egy szál cigiért a buszozó cigány

Ezúttal Ózd: meddig kell tűrni a lincselési kísérleteket Magyarországon?

(Police.hu nyomán Szent Korona Rádió)

 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ne feledkezzenek meg a technikai számos felajánlásról sem, támogassák a Kvintesszencia Kiadót!