Beállva, késsel fenyegette a gyerekeket egy szál cigiért a buszozó cigány

Az eset még januárban történt, azonban ennyi idő távlatából is felháborító, hogy az ilyen elemektől senki sincs biztonságban és még az ártatlan gyerekek is áldozatul eshetnek, egy késelésbe torkolló tarhálásnak. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy kunszentmártoni férfi szállt fel a helyből Budapestre induló buszra, de a hosszú út előtt több szem nyugtatót vett be és rá is ivott a biztos hatás kedvéért.

Az utazás során gyerekeket szólongatott és cigit próbált kérni tőlük, de azoknak nem volt, utazónk ekkor vált agresszívvá.

Zsebéből elővette, kinyitotta a rugós kését és megfenyegette az egyik gyereket, hogy vagy ad neki cigit vagy megszúrja őt és a többi utast is.

Mivel cigarettát ekkor sem kapott, a rabló a kést több alkalommal belevágta az előtte lévő ülés fejtámlájába, azt több helyen kivágta, végül a kést eltette – derül ki a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség keddi közleményéből.

A férfi a kecskeméti pár perces megálló során követte a buszról szintén ekkor leszálló két kiskorút, akiket először arra kért, hogy vegyenek neki cigarettát. Miután a gyerekek megtagadták a kérést, a részeges utazó a kezét a kést rejtő zsebébe tette és felszólította egyiküket értékei átadására. A gyerek a követelésnek nem tett eleget és otthagyta az erőszakoskodót, aki ezután vissza szállt a buszba. A férfit Budapestre érkezésekor a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Később kiderült, hogy a vezetői engedéllyel nem rendelkező vádlott 2021 nyarán Kunszentmártonban, 3 hét alatt négy esetben is ittas állapotban vezetett, egyszer egy segédmotor-kerékpárt, háromszor pedig személyautót. Utolsó alkalommal a súlyosan ittas állapotban lévő férfi az elindulást követően az autóval lesodródott az útról és egy ház oldalába csapódott.

Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérletével, valamint ittas járművezetés vétségével vádolja, ezért vele szemben fegyházbüntetés kiszabását és a járművezetéstől való végleges eltiltását indítványozza – írja a közlemény.

Hát persze, hogy cigány volt a “katonaként”, állapotos nőt Miskolcon erőszakolni akaró

Ezúttal Ózd: meddig kell tűrni a lincselési kísérleteket Magyarországon?

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)