A rendőrség kiengedte D. Krisztinát, de továbbra is gyanúsított az antifaterror kapcsán

A rendőrség a tegnapi körözés után közleményt is adott ki, amiből kiderül, hogy D. Krisztinát kiengedték, de továbbra is gyanúsított. D. Krisztina az a gyanúsított antifa, aki amúgy a Jámbor-féle Szikra Mozgalom aktivistája és Jámborral együtt évek óta szervezték az antifa-mozgalmat különféle rendezvényekkel és internetes heccelésekkel a “nácikkal” szemben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A rendőrség közleménye:

A fővárosban 2023. február 11-ét megelőzően elkövetett támadások kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányságon közösség tagja elleni erőszak bűntett miatt folytatott eljárásnak jelenleg négy gyanúsítottja van. A nyomozás során beszerzett újabb bizonyítékok elemzésének alapján a BRFK 2023. február 24-én előterjesztést tett a magyar állampolgárságú gyanúsított letartóztatásának megszüntetésére. A nőt szabadították, de a büntetőeljárásnak továbbra gyanúsítottja.

A bűncselekménysorozat felgöngyölítésére létrehozott nyomozócsoport a külföldi hatóságokkal szorosan együttműködve folytatja a további elkövetők azonosítását és felkutatását.

német állampolgárságú férfival és nővel szemben érvényben lévő körözés mellett a Budapesti Rendőr-főkapitányság újabb elfogatóparancsot adott ki egy német nő ellen (mint tegnap mi is beszámoltunk róla)

A tegnapi körözés mellett, a nyomozás további részleteiről szóló, Pesti Srácok anyagát is megjelentettük.

!FONTOS!
A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk:
[email protected]

(Szent Korona Rádió)

A rendőrség lekövette az antifák mozgását: Újabb körözés az antifa támadások kapcsán (frissítve)

Információk és arcképcsarnok a szökésben lévő és már letartóztatott antifákról

Egy újabb csokor antifa azonosítva – A külföldi támadók címe is nyilvánosságra kerül