Egy újabb csokor antifa azonosítva – A külföldi támadók címe is nyilvánosságra kerül

A Gerilla facebook-oldal jelentkezett egy újabb arcképcsarnokkal, nevekkel a hazai antifákról, akik a budai várban “tüntettek” és elvtársai a viperás támadóknak. Plusz pár név még felkerült a listára. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az első képünkön az ELTE Bölcsészkaron tanuló Kiss Bálint, feszít a szintén bölcsész, Nyíregyházán élő, de Debrecenben tanuló Fodor Tamással.
Második képünk sztárjai a börtöntöltelék MSZP-s politikus, Hazafi Attila, aki 4 évet töltött eddig a hűvösön gazdasági bűncselekményekért, de úgy látszik, visszavágyik. Mellette feltűnik a tarajos Papp Gergő, de ő külön képet is kapott a tüntetésről.
Szóval Papp szerepel a harmadikon is, aki kretén frizuráján kívül azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy ő vizelte le a Levéltár épületét. Mivel budapesti lakos, feltehetően csak otthonosabbá akarta tenni magának a várost.
Szabó Péter, aki egy belső Antifa fórumon hitet tett a további támadások mellett, és csak azt sajnálta, hogy azok nem jobboldali vezetők ellen irányultak (lásd korábbi cikkünket róla – a szerk.)
Végül Hortobágyi Anna (https://www.facebook.com/hortobagyi.anna.7) díszeleg a Gerilla facebook-oldal egyik képen, akiről nem tudni, hogy a tüntetésen részt vett-e, de a profilja alapján ezer szállal kötődik a mozgalmukhoz. És ami a legszembetűnőbb, ez az állami KSH-nál dolgozik még mindig (amit az SZKR-en tettünk közzé, aminek nyomán gyorsan törölte is magát – a szerk.).
Ezek az “emberek” köztünk járnak…
+1 
Van itt minden szociológia, vöröscsillag, és nem mellesleg a Mércének fotózik:
Frissebb kép és a címe is nyilvánosságra került Tobias Edelhoffnak, az egyik brutális támadónak, közli a Kuruc.info: Berlin, Grossbeeren Str 89.
Az olasz nő neve, aki szintén letartóztatásba került Ilaria Salis, az ő címe: Milánó, Via Tre Castelli 45.
!FONTOS!
A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk:
[email protected]
(Gerilla – Szent Korona Rádió)