A rendőrség lekövette az antifák mozgását: Újabb körözés az antifa támadások kapcsán (frissítve)

Ezt a németet keresik. 21 éves, DIECKMANN EMILIE SAMIRA. Weimari születésű. A rendőrség több nap szünet után tett közzé újabb antifa nevet és körözést. Mint ismeretes a Kitörés napi rendezvényekkel összefüggésben szélsőbalos terrorcsoportok vertek hazafiakat (vagy annak tűnő személyeket) össze brutális kegyetlenséggel. Azóta a magyar antifák már békéről beszélnek, a politikusaik is hangnemet váltottak. A Pesti Srácok a nyomozás részleteiről számolt be.

: KÖZÖSSÉG TAGJA ELLENI ERŐSZAK”

Frissítés – a Pesti Srácok újabb részleteket közöl a nyomozásról:

“Úgy tudjuk, a BRFK nyomozócsoportja mostanra szinte valamennyi vélt támadót beazonosította, legalábbis legtöbbjükről már van arcképük, amit külföldi hatóságoknak küldtek meg, Németországba, Ausztriába és Olaszországba. Információink szerint a nyomozás arra jutott, hogy a 15 fős csoportból 11-en külföldiek. A csoport egy része repülővel, másik része vonattal érkezett Magyarországra. Mindannyian egy fővárosi Airbnb-lakásban laktak. Két napot tartózkodtak a városban, csak kisebb csoportokban mozogtak, mindig más összetételben, a ruházatukat pedig cserélhették egymással. Mindvégig ügyeltek, hogy arcukat a szemük kivételével eltakarják. Értesüléseink szerint több tucat olyan kamerafelvételt gyűjtöttek be a rendőrök, amelyen látszanak az elkövetők, így a két nap alatt a lakástól a támadások helyszínéig szinte teljesen le tudták követni a mozgásukat. Taxiztak, kocsmáztak és vásároltak is. Több alkalommal is belefutottak úgy biztonsági kamerába, hogy arról vélhetően nem tudtak, mert arcukat szabadon hagyták – ez segíthette a nyomozókat a beazonosításban.

Ott voltak az antifa tüntetésen a viperás támadók

Azt is megtudtuk, hogy egy magyar nő segített beazonosítani az első elkövetőt, annak a három külföldinek az egyikét, akiket egy taxiban ülve fogtak el a rendőrök, amikor már a következő támadás helyszínére tarthattak, zsebükben a támadó fegyverekkel. A PestiSrácok.hu megtalálta a nyomravezetőt, aki elmondta: az antifa tüntetés helyszínén figyelt fel egy pufókabb, fekete kabátos, fekete sapkás, sárga csősálas nőre, aki nagyon hasonlított az akkor már fél napja a neten keringő gazdagréti támadás felvételén látott egyik elkövetőhöz.

Megmutattam az egyik helyszínt biztosító rendőrnek, hogy nekem gyanús, ő lehet az egyik viperás támadó – mondta lapunknak a nő. Úgy tudjuk, a tüntetés helyszínén még nem emelték ki a tömegből a támadás potenciális gyanúsítottját, hanem figyelték és csak később csaptak le, amikor a három támadó együtt ült egy taxiban. Az ott elfogott, előállított antifák között van Tobias Edelhoff, akit szintén megörökített az egyik fotós az antifa tüntetésen a várban.

A német lapok egyébként már egy hete arról cikkeznek, hogy a magyar rendőröknek a hírhedt német Hammerbande tagjait sikerült elfognia, a magyar hatóságot ezért hősként is ünneplik Németországban. A kalapácsos antifa banda ugyanis veszélyes terroristacsoport, akik eddig legkevesebb 18 embert bántalmaztak random kiválasztás alapján, több esetben életveszélyesen. Bár a büntetőügy a legkiemeltebb büntetőügyek egyike Németországban, a mai napig csak néhány tagot sikerült elfogni és bíróság elé állítani. A Hammerbande módszere egyébként teljesen egyező a budapesti támadásokban alkalmazott módszerrel. Kisebb csoportokban, 6-8 fős társaságok támadtak rá viperákkal és kalapácsokkal kiszemelt áldozataikra. Céljuk a német lapok cikkei szerint az volt, hogy maradandó sérüléseket okozzanak.”

(Szent Korona Rádió)

!FONTOS!
A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk:
[email protected]

Információk és arcképcsarnok a szökésben lévő és már letartóztatott antifákról

Egy újabb csokor antifa azonosítva – A külföldi támadók címe is nyilvánosságra kerül

Újabb agresszív antifa lepleződött le: Szabó Péter, aki a hangadókat, vezetőket ütné-verné és terrorizálná