“Szélsőjobboldali polgártárs” nem képzelt levelezése az antifavezér címzetes ökör Jámbor polgártárssal

Jámbor András váltogatja üzengetéseit az antifa-ügyben, valami csak bejön alapon és egyre szórakoztatóbb. Mint köztudottá vált, az ő egyik segítőjét-aktivistáját, Dobos Krisztinát tartóztatta le a rendőrség a támadásokkal összefüggésben. Ez ténykérdés… Az is ténykérdés, hogy mi jót nevetünk vergődését látván. Rendesen leverte a humorládáról a lakatot….

A Mérce, Szikra és Jámbor változatos formákban próbálkozott. Először próbálták a témában dolgozó újságírókkal és felületekkel tudatni, hogy rossz nyomon járnak, semmi közük hozzá, nem tudnak semmi kapcsolódást felmutatni köztük és az antifa támadások között. Az első cikkek után perrel fenyegetőztek. Miután a kuruc.info közzétette Dobos Krisztina nevét, mi pedig konkrétan, hogy ki is ő, lesokkolódtak fél napra. Újabb üzengetés következett a portálok felé: ártatlan szegény nőt meghurcoljuk, nem is tartóztatták le. Hatásszünet. Ugyan letartóztatták, de ártatlan, “ott se vót”, csak kabát, sál + lájk. Kitalálták, hogy mi gyanúsítjuk meg, miközben a gyanút a rendőrség közölte előállításakor, azért gyanúsított. A bíróság elrendelte a 30 napos letartóztatását Dobos Krisztinek… A tények makacs dolgok. Fordulat: Jámbor országgyűlési képviselő címzetes urasága leszállt közénk, hogy megszólítson minket! Valamiért úgy gondolta, hogy a “szélsőjobboldali polgártárs” paradox, egyszerre modern és avítt, stílustalan és groteszk fordulattal szól hozzánk. Nézzük a segélykiáltásként is felérő táviratot:

“A szélsőjobboldali érzelmű polgártársainkhoz egy gondolat! Kérlek, vegyétek észre, hogy felhasználnak titeket! A rendőrségtől megszűrt információk jutnak csak ki, a teljes kép egészében nézve teljesen máshogy fest! Jelenleg a Fidesz célja az, hogy ezekkel a félinformációkkal uszítson benneteket ellenünk, hogy addig se a Völner-Schadl-üggyel foglalkozzunk! Ne hagyjuk, hogy sikerüljön nekik!”

Válasz távirat az nagy antifavezérnek: Kemény beszéd ez polgártárs! Kedves anarcho-szindikalista antifasiszta érzelmű címzetes ökör, képzeld pontosan tudjuk, hogy épp felhasználódunk vala az szent czél érdekében. De mivel viperával baszták be az általatok invitált polgártársaid és a némber inasod szélsőjobboldali polgártásaink fejét, hátulról, ezért megértheted, hogy úgy döntöttünk, hogy azzal foglalkozunk, hogy a kommün polgártársak életét tönkretegyük, nem éppen polgártársiasan. Az összkép így fest. Szócsövünk az összes polgártárs számára harsog kurva hangosan. A Fidesz uszítása nem kell ehhez, magunktól vagyunk morcosak. Járkálsz majd a vármegyés bíróságra eleget úgy tűnik, nyugalom. Völner-Schadl kiiratkozott polgártársak pedig a börtönben rohadnak meg nélküled is. Te féreg! Akarjuk mondani polgártárs… Már, ha meg nem sértettünk, báttya.

Alulírott, szélsőjobboldali polgártárs czikkírók egyletének nevében,
Sacra Corona Radio

UI.: Melyik fostos pártban is vagy te? A tökünk se tud már ezen a sok kis szaron eligazodni.

A letartóztatott Dobosi Krisztináról Jámborék: “ott se vót” (+nevek és további szálak)