Néhány elmeroggyant spanyol férfi (?) tanár szoknyában tanít a “homofóbia” ellen

A spanyolországi tanárok úgy vállalnak szolidaritást egy “diáklánnyal”, akit tavaly azért rúgtak ki, mert szoknyát viselt az órán, hogy ők maguk is szoknyában jelentek meg a munkahelyükön. Mindezt a Ruháknak Nincs Nemük (#laropanotienegenero) mozgalom részeként, amelynek célja, hogy véget vessenek a sztereotip nemi normáknak az országban – az cikk felvezetőjéből nem derül ki, de a későbbiekben igen. Vélhetően egy “nemváltást” elszenvedő fiúról volt szó, különben nem lenne értelmezhető “a ruháknak nincsen nemük” kijelentés, ami szembemegy mindennemű emberi értékrendszerrel és kultúrával.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A mozgalom 2020 október végén és november elején volt nagyon népszerű a közösségi médiában, de nemrég újra a figyelem középpontjába került, mivel egyre több férfi (?) tanár csatlakozott a tiltakozáshoz.

A 37 éves Manuel Ortega és a 36 éves Borja Velázquez 2021 májusának elején kezdett el szoknyába öltözve járni az órákra, válaszul a közelmúltban történt “zaklatási” esetre (normalitáspárti diákok reakciója egy provokálásra), ami abban az általános iskolában történt, ahol dolgoznak. Ebben a konkrét esetben egy fiút azért zaklattak, mert anime pulóvert viselt, ezért homofób csúfolódás áldozata lett, így kénytelen volt levenni a ruhadarabot.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

A modern világ szerint a férfiasság mérgező

 

Transzlobbi mindenekfelett? Hallgatásra kényszerítenék az olimpiai helyzet ellen felszólalókat?