Honnan tudja Jámbor András mi áll a nyomozati anyagokban az antifa-ügyben?!

Jámbor András hazaérkezett az Amerikai Egyesült Államokból és fennhangon hirdeti, hogy milyen jól érzi magát itthon, illetve, hogy csak a propagandasajtóban számít terroristának. Van azonban egy kis bökkenő, túlságosan jól értesült ez a Lenin-fiú.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Hiába próbálja mosdatni magát Jámbor András, korábban ő is lájkolgatott, követett antifa-tartalmakat és az ő aktivistája a letartóztatott magyar antifa. A nemzetközi terrorszervezettel kimutatható a kapcsolata. Mivel azonban a  támadások túlságosan megrendítően hatottak a magyar társadalomra, így rögtön a “mocskos nácikból” “szélsőjobboldali polgártársak” lettünk és rögtön nem olyan menő már antifának lenni. Ez még a mémgyártó fantáziánkat is megihlette, lásd a fenti képet és a válaszlevelünket.

Dobos Krisztinával a kapcsolata tagadhatatlan, azonban egy valami nem egyértelmű: honnan tudhatta a bírósági közlemény előtt már napokkal Jámbor, hogy mi alapján tartják továbbra is előzetesben a kedves aktivistáját?! (Sapka, kabát + lájk – állítja) A mostani nyilvános védekezése is felvet bizonyos kérdéseket. A magyar társadalom nem tűri a szélbalos kioktató stílusát, amit a közösségi médiában produkál, és sokan véleményüknek is hangot adnak. Erre született Jámbor azon válasza, miszerint, ha ő terrorista volna, akkor kihallgatták volna, de még a nyomozati anyagokban sem szerepel.

Ne legyen kétségünk felőle: Jámbor András Dobos Kriszta ügyvédjén keresztül juthatott csak hozzá az anyagokhoz, aki ügyvédet még az is lehet, hogy ő fizeti. Miért problémás ez? Azért, mert pont amiatt vannak előzetes letartóztatásban gyanúsítottak, mert vagy fennáll a bűnismétlés veszélye, vagy elszöknének, vagy mert befolyásolni tudnák a tanúkat és összebeszélnének a többi elkövetővel. Pont utóbbi miatt nagy bajos, hogy Jámbornál landolnak iratok, mert így tudja befolyásolni az ügyet. Van még egy opció: hazudik.

!FONTOS!
A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk:
[email protected]

(Szent Korona Rádió)

“Szélsőjobboldali polgártárs” nem képzelt levelezése az antifavezér címzetes ökör Jámbor polgártárssal

Egy színteszttel próbálják mentegetni Krisztit, de csak azonosítják – a TASZ és a marxista történész is hozzáteszi a magáét