Egy színteszttel próbálják mentegetni Krisztit, de csak azonosítják – a TASZ és a marxista történész is hozzáteszi a magáét

Ahogyan arról már írtunk, a baloldal keményen próbálja védeni Dobos Krisztina antifa tánadót. Jámborék is egyre más indokokat találtak ki: nem tartóztatták le, majd ugyan letartóztatták, de ártatlan, “ott se vót”, csak kabát, sál + lájk; kitalálták, hogy mi gyanúsítjuk meg, miközben a gyanút a rendőrség közölte előállításakor, azért gyanúsított; a bíróság elrendelte a 30 napos letartóztatását Dobos Krisztinek… A tények makacs dolgok. A Mérce most egy szánalmas cikkben akarja cáfolni a rendőrség állításait, amivel csak beazonosították (?). A TASZ szerint jobboldaliak ellen nem lehet gyűlöletbűncselekményt elkövetni, mások szerint pedig “csak” verekedtek egyet az antifák, vagy csak azért jöttek, amiért a Balatonon nyaraló németek  is. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Felmentésnek szánt színteszt, amivel csak súlyosbítják az Antifa ügyet

A Mérce cikket közölt arról, hogy rendőrségi bizonyítékokat megcáfolandó színteszt alá vetették azon képeket, melyeket a hatóságok bizonyítékként használnak fel Dobos Krisztina letartóztatásával és bűnösségével kapcsolatban. A szélsőbaloldali médium állítása szerint egy szakértőt kérdezett meg.

Alapvetően komikussá vált már, hogy a magyar baloldaliak miként igyekeznek felelősségüket kimagyarázni a Kitörés napi támadásokkal kapcsolatban, de mondhatjuk, hogy a legszánalmasabb próbálkozás ez volt.

A teszt után ugyanis azt állítják, hogy semmiképpen nem lehetett Krisztina a felvételeken, hiszen a rendőrség által hivatkozott ruháinak a színe nem egyezik meg a felvételen láthatókkal.

Nem cáfoljuk meg az összes állításukat (mert mi nem vagyunk igazságügyi szakértők semmilyen formában, ahogy ők állítják magukról) csupán a következőre kívánjuk felhívni a nagy színteszt kapcsán a figyelmet, mely után mindenki döntse el, hogy hisz-e nekik vagy sem. Egy valóban szakértőnek tűnő hozzászóló kifejtette – fotós szakértőnk szerint helyesen – miért állítanak blődségeket:

“Végtelenül kínos a vergődésetek és a hozzá nem értésetek a színteszttel kapcsolatban. Ha fogtok két eltérő típusú, de egyaránt mondjuk IMX766-os szenzorral szerelt mobilt és elkezdtek “azonos” képeket készíteni vele, akkor is teljesen eltérő színeket kaptok, itt viszont egy biztonsági kamerás képet “szakértetek” meg, hogy nem egyezik a színe egy tök más körülmények közt, teljesen eltérő eszközzel készített fotó színeivel. Legalább annyi eszetek lehetne, hogy megnézitek mondjuk a teljesen természetellenes színű növényt, vagy a kifehéredő járdát, mert már ez is elég árulkodó jel azzal kapcsolatban, hogy a tudományosnak álcázott “színtesztetek” mennyire marhaság. Gyakorlatilag magatokat leplezitek le azzal, hogy ennyire erőlködve tagadtok minden és kínosan ügyeltek, hogy fel se merüljön, hogy mi is az az Antifa mozgalom.”

Mérce által készített színösszevetések…

Ezek után lényegében köszönetet mondhatunk a Mércének is és Jámbor Andrásnak is, hogy bemutatták Krisztina tényleges szerepét. Amennyiben a rendőrségnek igaza van (inkább nekik mint a Mércének), jól látható, ahogyan Dobos Krisztina szurkálja (?), ütlegeli (?) valamivel az áldozatot. A lentebbi képen a biztonsági kamera nem túl jó felbontásának köszönhetően a szúró mozdulatsor még kikockázva is kiválóan látszik.

Frissítés: A nyomozás során arra is fény derült, hogy ruhát cseréltek egymás között az antifák (aminek nem sok értelme volna, csak a beazonosítást nehezíti meg), így az is felmerült, hogy valójában nem “Kriszti” látható a kabátjában, hanem ő rajta maradt a fehér sapka, kabátját más vette át… A fehér sapkás viszont lehet egy irányító/időmérő/célpontmegjelölő. Mozgása alapján is szerencsétlenebb, magyarországi antifának tűnik. A támadás elején még el is tereli a járókelőket. Mindenesetre nagy bajban van a “Kriszti”. És a Szikra, Mérce, Jámbor is…

Az Antifa nem terrorszervezet, hanem olyan, mint a Balaton miatt ideutazó turisták – állítja a marxista történész

Az ATV-ben szóba kerültek a Kitörés napi események, köztük természetesen az antifasiszta támadások, számolt be róla a Magyar Jelen. Ahol Konok Péter marxista történész a Balatonra utazó német turistákhoz hasonlította a nyugatról importált terroristákat:

“Annak idején volt egy Balatonunk, ahova a német turisták jöttek, most a Kitörés vonzza őket, mert ugyanolyan unikális, mint régen a Balaton”

Konok természetesen annak okán is siránkozott, hogy szerinte Magyarországon kettősmérce van, és ez a szélsőbaloldalt érinti hátrányosan, mert mi az már, hogy az antifa támadásokat közösség tagja elleni erőszaknak, az ellentámadásokat meg garázdaságnak minősítették.

De természetesen a megemlékezők a hibásak, mert csábítják az Antifát, mint a Balaton az NDK-s turistákat.

TASZ: ez nem gyűlöletbűncselekmény, mert jobboldaliak ellen követték el

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) – azok akik a pedofilok jogait védikszerint a túrázók, utcán sétálgató emberek elleni antifa támadások nem minősülhetnek gyűlöletbűncselekménynek, mert ezt a kategóriát a törvényhozás azokra a közösségekre nem vonatkoztatja, melyek a különböző kisebbségek és törvények ellen jöttek létre. Tehát a nagy jogvédő szervezet szerint a munkába tartó tarsolyt viselő, vagy túrázni készülő állampolgárok a törvények és kisebbségek ellenében vannak… Továbbá azt kiemelten meg kell jegyeznünk, hogy ismételten nem a hazafiak, hanem a szélsőbaloldali terrorszervezet helyezkedett szembe a törvényekkel. Hozzáteszik, hogy a gyűlöletbűncselekmény kategórának szerintük csak az igazán sérülékeny csoportokat kellene védeniük, értjük, homoszexuálisokat, cigánybűnözőket stb. Ilyen az, amikor a normalitáspártiak ellen meghozatott törvények esetében visszanyal a fagyi, és a valóban veszélyes elemek ellen alkalmazzák azokat.

Mit is ír a TASZ arról, hogy mi a gyűlöletbűncselekmény: “Ha valaki azért ver meg egy idegent, mert azt hiszi róla, hogy egy általa lenézett vagy ellenségesnek tartott csoporthoz tartozik, azt közösség tagja elleni erőszaknak nevezik. Egy ez kiemelt, szimbolikus védelmet jelent az általános szabályokhoz képest.” Szeretnénk felvilágosítani a kedves jogvédő polgártársakat, hogy ha valaki horgászok közösségét azért veri meg, mert azok keszegre hajtanak, akkor az gyűlöletbűncselekménynek számít, nem csak a balliberálisok édesgetett társadalomból kiilleszkedett csoportjai ellen történő fellépésekre kell vonatkoznia ennek a törvénynek, sőt…

Pontosan ezért kell mielőbb felszámolni ezeket a külföldről pénzelt ál-civil és ál-jogvédő szervezeteket, hiszen a ne legyenek illúzióink, a Gyűlölet-bűncselekmények Elleni Munkacsoport tagjaként a TASZ jelenleg is a hazafiak ellenében és az Antifa védelmében áskálódik.

A kitörés hőseit kell elítélni nem a “verekedő” antifákat – Legalábbis az Index szerint

Karóczkai Balázs Indexen megjelent cikkéről már külön beszámoltunk, így itt most csak a legkiemelkedőbb irracionalitásokat emelnénk ki. Legjobban ő például azt sajnálja az Antifa támadásaival kapcsolatban, hogy ennek következtében nagyobb médiafigyelmet kaptak a Kitörés körüli rendezvények. Emellett teljesen normálisnak gondolja azt, hogy a “szélsőjobboldali” rendezvényre igyekvőket csoportosan megtámadják; persze ha a Pride kapcsán történne meg ugyan ez vice versa… Ráadásul már a címben azt írja, hogy az antifák verekedtek; elképesztően pofátlan dezinformáció ez. Az antifák nem verekedtek, hanem kegyetlenül, hátulról, csoportosan támadtak meg embereket, és nemcsak németek (ahogy sugallja), hanem sajnos magyarok is…

!FONTOS!
A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk:
[email protected]

(Szent Korona Rádió)

Antifa összkép: a kurd terroristák által kiképzett nemzetközi antifa felforgató terrortevékenységéről (I. rész)

A titkosszolgálatok és hatóságok mulasztása miatt randalírozhatott az Antifa Budapesten?