Karóczkai Balázs az Indexnél mentegeti a “feltételezett antifa német verekedőket” és mocskolja a kitörés hőseit

Áldozathibáztatás, megszégyenítés, az erőszak relativizálása – Ilyeneket szoktak mondani, amikor mi, “bunkó szélsőjobboldaliak” a megtámadás okait is firtatjuk, az áldozatok felelősségét is felvetjük egy-egy eset kapcsán. Ha pedig valakit azért támadnának meg fizikailag (ilyenek egyébként nincsenek, maximum “verbális agresszió”), mert LMBTQP-lobbista, vagy baloldali, akkor rögtön jön a vészkorszakkal való riogatás és minden balliberális médiafelület támadásba lendül. Nemcsak a támadókat nácizzák le, hanem mindenkit, aki nem határolódik el kellőképpen a támadóktól és az általuk feltételezett ideológiától is. Most, hogy szélsőbalos antifák randalíroztak és hajtottak végre terrorcselekményeket, a fősodrú média hallgat, ha meg is szólalnak, akkor abban sincs köszönet.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Legjobb példa a fentiekre Karóczkai Balázs Indexnél közölt írása, aminek címe: “Hogyan működnek a német antifák, akik Budapesten verekedtek?“. Hatalmas hazugság már a cím is: ugyanis az antifa nem verekedett, hanem minimum “vert”, de inkább terrorcselekménynek lehetne minősíteni a támadásaikat. Nem egy kocsmai verekedésről van szó, hanem minimum 8-15-en, hátulról, kifigyelve, tervszerűen, feladatokat leosztva támadtak meg embereket és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem halt bele egyik áldozat sem. Felmerülhet bennünk a gyanú, hogy a bértollnok nem is látta a támadások felvételeit, csak megkapta az ukázt a cikk megírására kijelölve a mondanivalót… Azt is feltételezhetjük, hogy arra is parancsot kapott, hogy “német” “verekedőkről” írjon, a magyar állampolgárságú résztvevőket és a magyarországi szálakat szándékosan hallgassa el és csak arról szóljon az írása, hogy itt bizony “németek verekedtek”, nincs semmi látnivaló. Karóczkai elfogultságát látván az is felmerülhet az olvasóban, hogy ő is egy patkány antifa, aki írástudását hazudozásra használja fel.

Már a felvezetőben feltett kérdése, hogy tényleg terroristákról van-e szó, előrevetíti, hogy ez az írás inkább mosdatni fogja az antifákat, mintsem valósan az antifa bűneit (például mi így foglaltuk össze az antifa tevékenységének egy szeletét). Az ideológiai hátszelet is rögtön megadja Ungváry Krisztián odalinkelésével, akinek történészi küldetése az, hogy a magyar katonahősök emlékezetét bemocskolja és magát a hősiességet kérdőjelezze meg (megjegyzés: Mariupol ostromakor ugyanezen alakok nem cikkeztek az értelmetlen védelemről és az ukránok ellenállásának hiábavalóságáról és a menekülő tisztekről… bár utóbbiakat nem tudták helikopterrel kiszedni, hanem fogolycsere keretében maga Macron intézkedett róluk…).

Elképesztő módon a cikk jelentős része Hitlerről, a történelmi és újabb “nácikról” szól, illetve a jelenkori szélsőjobboldallal foglalkozik, maximum egyharmadban az antifákkal. Ott is mentegeti őket, rögtön különválasztva, hogy vannak radikálisabb, és békés antifák, előbbiekből van kevesebb. Érdekes, hogy a “nácik” kapcsán nem szoktak distanciákat tenni: mindenki “náci” a Trianoni tragédiát siratótól, az LMBTQP-lobbit ellenzőn keresztül a Becsület Napján résztvevőkig.

A legdurvább azonban, hogy a modernista, alapból Tilos Rádiós szarházi Karóczkai szerint azért sajnálatosak a budapesti antifa támadások, mert ezzel nagyobb médianyilvánosságot kaptak a rendezvények: “Idén sajnos kivételesen nagy lett a sajtóvisszhangja a szélsőjobboldali rendezvénynek, mivel már az azt megelőző napokban megjelent az utcán az erőszak: a külföldről érkezett, feltételezett antifasiszták (antifák) több szélsőjobboldalira is rátámadtak ­– öltözékük alapján úgy vélték az antifák, hogy egyes járókelők biztosan a szélsőjobboldali rendezvényre érkeztek.” Képzeljük el, ha valaki azt merészelné mondani, hogy azért szörnyű egy buzeráns megverése, mert azzal a Budapest Pride lett népszerűbb… Szerinte tehát nem az a probléma, hogy egyeseket vélt vagy valós jobboldali kötődése miatt az utcán agyba-főbe vernek viperákkal, hanem az, hogy emiatt a rendezvényekről is szó esett. Szerinte csak “feltételezetten” van szó antifákról, hiába a tények Tobias Edelhoffról és a többi antifáról (nem is linkelünk rájuk, hetek óta ezzel van tele a portálunk is). “Megjelent az erőszak” – írja ő, mintha csak úgy véletlenszerűen, önmagától jelent volna meg. Az, hogy a “nácikat” dehumanizálja a média, az nem probléma, az nem járult ehhez hozzá nem kedves Karóczkai?

Kérdeznénk, hogy melyik rendezvényre gondolt a szerző?! Annyira felszínes az újságírócska, hogy még azt sem tudja, hogy itt már rendezvénysorozatról beszélhetünk, aminek legnépszerűbb eleme a Kitörés túra, aminek minden évben 2500-3500 résztvevője van, idén persze rekordot döntve 3511-el. Egyébként emelkedő tendenciában van a médiaterrortól és a sok hazugságtól függetlenül (lásd a túra honlapján a teljesítőket). Lehet, hogy be kellene fejezni a démonizálást?! Van külön Becsület Napja rendezvény, illetve létezik több egyéb, kisebb-nagyobb megemlékezés. Ha tetszik a liberális és antifa köcsögöknek, ha nem, mi megemlékezünk a hőseinkről és több esemény, rendezvény is kapcsolódik ehhez.

Amiről szólna az indexes cikk (antifa terror és a Hammer-bande), annak a leírása felszínes és elnagyolt. Amit próbál megírni, azt már tavaly szeptemberben megírta a Nacionalista Zóna, illetve mi is felelevenítettük, aktualizáltuk és összekapcsoltuk a budapesti eseményekkel, ahogy a “náci” médiában már minden portál megtette ezt. Az az érzésünk, hogy nem is az antifáról próbált írni a cikk szerzője, hanem a kitörés hőseibe akart ő is rúgni egyet, illetve csak kisebbíteni akarja a megjelenő szélsőbalos terrort.

!FONTOS!
A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk:
[email protected]

(Ostenburg – Szent Korona Rádió)

Egy újabb csokor antifa azonosítva – A külföldi támadók címe is nyilvánosságra kerül

Gyűjtsük össze őket! Az antifák már a KSH-ban és a felsőoktatásban is ott vannak