A letartóztatott Dobosi Krisztináról Jámborék: “ott se vót” (+nevek és további szálak)

Értesüléseink szerint a brutális magyarországi antifa támadássorozattal összefüggésben letartóztatott magyarországi nő Dobos Krisztina. Szikra Mozgalomhoz,  Jámbor Andráshoz és Gulyás Mártonhoz köthető ezer szállal. További nevek láttak napvilágot, kettő antifát köröznek, körülbelül 10-11 elkövető a támadássorozatból továbbra is szabadlábon van!

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Frissítés – “ott se vót”

Portálunk hozta először nyilvánosságra a letartóztatott Dobosi Krisztina facebook-adatlapját és személyazonosságát (a kuruc.info-n közzétett név és anyja neve alapján kinyomozva). Már legelőször is azt írtuk, hogy a “támadásokkal összefüggésbe hozható”: értsd, nem biztos, hogy ő ütött. Tudniillik, a rendőrségi tájékoztatás szerint is sok volt a megfigyelő, felderítésben résztvevő, de voltak, akik logisztikai támogatást nyújtottak (valaki, egy magyar lány pedig csak előzetesen megkérdezte a gazdagréti támadásnál az áldozatot, hogy részt vesz-e a Kitörés túrán: hiába állította, hogy nem). A rendőrségi tájékoztatásban az is elhangzott, hogy a letartóztatottak tevőlegesen részt vettek a támadásban.

Bár, egy “felderítés” vagy egyéb támogatás sem kisebb bűn a szemünkben: mocskos terrorista mindegyik, akik agyba-főbe vernek embereket csak kinézetük, ruházatuk alapján. Lásd a lap alján lévő kapcsolódó anyagainkat a módszereikről és a konkrét támadásról.

Jámbor András (Momentum) továbbra is tagad, de megerősítette, hogy Dobosi Krisztina a letartóztatott magyarországi nő. Összefoglalva a közleményük: ott se vót. Ártatlan, csak egy sál miatt vitték el.

“A Szikra azt írta, sem a szervezetet, sem Jámbort nem kereste meg a rendőrség, és hogy szerintük alaptalanul azonosították a nőt az erőszakos antifa csoport kísérőjeként. Erre több érvet is felhoztak. Úgy tudják, hogy a nő nem beszél idegen nyelveket, és tudomásuk szerint nem állt kapcsolatban külföldi antifa szervezetekkel. A Szikra úgy tudja, hogy a rendőrség egyetlen dolog alapján gyanúsítja a nőt, ez pedig az egyik tettesen lévő sál és kabát.

A közleményben azt írták, hogy tudomásuk szerint a három budapesti helyszín közelében sem járt a nő a támadások idején, és háromból két esetben tanúk is tudják igazolni, hogy még csak Budapesten sem volt akkor, míg a harmadik esemény idején otthonában tartózkodott.”

Mesélj még Jámbor: ha őt ennyi miatt 30 napra előzetesbe tették, akkor egy másik gyanúsítottat miért engedtek el bűnügyi felügyelettel?

Korábban írtuk:

Jámbor András nagyon tagadja, hogy érintett lenne az antifa szerveződéseknél, Dobos Krisztina támogatója, követője… a többi a magyar hatóságok dolga, illetve a tényfeltáró újságírásé. Innen már könnyen kinyomozhatóak a további szálak. A Vadhajtások és a Pesti Srácok rögtön rá is ugrott a témára, bebizonyítva sok mindent a Szikra, a Mérce és Jámbor kapcsán. De mi is hozzáteszünk még: Gulyás Márton, Partizán…

Az elmaradhatatlan vöröscsillagos kurd lobogó is ott van:

Többi elkövető

A kuruc.info megszerezte a többi elkövető nevét, adatait:

Salis Ilaria, sz: 1984. 6. 17., Milánó – ő az olasz nő
Edelhoff Tobias, sz: 1993. 6. 8., Troisdorf – német állampolgár (ő az egyik bizonyított kapcsolódási pont a Hammer-bandehoz, mint ahogy korábban megírtuk)

Az egyik jómadár a szintén német, 26 éves nő M.A. Ő szabadlábon védekezik – vagy azért, mert vádalkut kötött a többiek ellen, vagy mert az ügyészség úgy ítélte meg, hogy a fizikai bántalmazásban nem vett részt, illetve csalinak kiengedték…

Kettőt pedig köröznek még:
Schroeter Moritz Christian Leopold (2002-es, Lipcse) és Wittkugel Clara Judith(2000-es, német)

Wittkugelről új fotó (kuruc.info):


A bűnügyi felügyelet alá helyezett “M. A.” az ügyvédjével (fotó: Simor Dániel / Telex)

Körülbelül 10-11 feltételezett elkövető szabadlábon van jelenleg is!

Előzmények

Mint korábban megírtuk, több társa szökésben van, akiket a magyar rendőrség keres. Arról, hogy jönnek ide a kurd terroristák, arról itt olvashatsz, vagy éppen mi közük a német Hammer-bande-hoz. Magyarországi hálózatukkal részletesen a Pesti Srácok kezdett el foglalkozni.

 

(Szent Korona Rádió)

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a szökésben lévő antifákkal szemben

A “magyar” antifa, mint hálózat

Exkluzív: A német Hammer-banda antifa tagjait fogta el az itthoni rendőrség?