Berlinben házkutatásokat tartott a rendőrség a budapesti antifa támadások okán

Úgy tűnik, nemcsak a magyar rendőrség, hanem a németek is észbe kaptak a brutális antifa támadásokat követően. A berlini rendőrség a napokban két lakásban is házkutatást tartott, méghozzá a budapesti, antifasiszták által elkövetett támadások ügyével összefüggésben.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mint az ismert, a jobboldaliak ellen irányuló brutális orvtámadások végrehajtói közül többen szökésben vannak. A Nacionalista Zóna szerkesztősége folyamatosan tartja a kapcsolatot német forrásaival, így ők a helyi közvélemény elé tárhatták, hogy egy gyanúsított hazatérhetett, akivel kapcsolatban felmerült, hogy egy vádalkuért cserébe nyílt ki a cella ajtaja, míg elvtársai rácsok mögött maradnak. Most pedig a németek szolgáltak értékes információkkal.

A berlini rendőrség tegnap két lakásban tartott házkutatást az üggyel összefüggésben. Egyelőre újabb letartóztatásokról nem érkezett információ.

A hírről eddig csak egy német szélsőbaloldali portál számolt be, ahonnan azt is tudni lehet, hogy a helyi baloldal teljesen összezár az antifák mögött. Rövidesen szolidaritási akciókat fognak szervezni és támogatói láncot állítanak fel. Ezt azért fontos kiemelni, mert míg Magyarországon a “meleg-konzervatív” sajtó azzal van elfoglalva, hogy összemossa a jobb- és baloldali szervezeteket, addig a túloldalon teljes az összhang.

Információk és arcképcsarnok a szökésben lévő és már letartóztatott antifákról

A letartóztatott Dobosi Krisztináról Jámborék: “ott se vót” (+nevek és további szálak)

A németországi antifa “jogvédők” kiállnak és szabadságot követelnek a letartóztatott elvtársaiknak

(Nacionalista Zóna nyomán Szent Korona Rádió)