Terroristákat képez ki az Egyesült Államok oroszországi merényletekre?

Az orosz Külső Hírszerző Szolgálat hétfői közleményében bejelentette: az amerikai hírszerző szolgálatok idén januárban harcosokat toboroztak Szíriában, hogy Oroszországba vagy más FÁK-országokba küldjék őket terrortámadások végrehajtására.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az orosz Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) szerint az amerikai hadsereg iszlamista fegyvereseket képez ki oroszországi és a volt Szovjetunió területén lévő célpontok megtámadására.

Szerintük az Iszlám Államhoz és az al-Kaidához kötődő csoportokból hatvan ilyen harcost toboroztak és képeznek ki egy szíriai amerikai támaszponton.

“Az lesz a feladatuk hogy, terrortámadásokat készítsenek elő és hajtsanak végre diplomaták, köztisztviselők, rendfenntartók és a fegyveres erők személyzete ellen. Különös figyelmet fordítanak az orosz észak-kaukázusi és közép-ázsiai bevándorlók bevonására.”

– állította az SZVR.

Az SZVR-t, amely egykor a hatalmas szovjet Állambiztonsági Bizottság (KGB) része volt, Szergej Nariskin vezeti, aki tavaly a török fővárosban, Ankarában találkozott William Burnsszel, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatójával is.

A nyugat nem csak hogy hazudott a békéről, de Oroszország megtörésére használja fel Ukrajnát

A nyugat nem csak hogy hazudott a békéről, de Oroszország megtörésére használja fel Ukrajnát

(Híradó.hu nyomán Szent Korona Rádió)