A német Bild megnevezett néhány feltételezett antifa elkövetőt

A magyarországi antifa támadásoknak hosszabb összeállítást szentelt (szokás szerint nácizva egy sort benne) a német Bild. Az összeállításban egy korábbi, erfurti támadást is felelevenítenek, aminek érdekessége, hogy kísértetiesen hasonló öltözetben és módszerrel támadnak meg egy vélt vagy valós hazafit az antifák (képünk arról az akcióról készült)

A Bild információi szerint a lehetséges antifa támadók, akik Magyarországon akcióztak: Clara W. (22), Anna M. (25), Emilie D. (20), Moritz S. (20), Tobias E. (29) Németországból és Ilaria S. ( 38) Olaszországból. Mindegyiküket szélsőbalhoz sorolják. A németek eredetileg Szászországból, Türingiából, Észak-Rajna-Vesztfáliából, Schleswig-Holsteinből és Alsó-Szászországból származnak – teszi hozzá a Bild.

A magyar rendőrség viszont 3 külföldi és egy magyarországi nő letartóztatásáról számolt csak be. Összesen 15 támadót azonosított egyébként a rendőrség, amiből csak négyet fogtak el. Tehát a fenti nevek közül többen szabadlábon mozognak éppen… Reméljük nem sokáig.

Erfurti támadók fantomképei (Magyarországon a Nacionalista Zóna hozta először nyilvánosságra a képet)

(Szent Korona Rádió)

HVIM: Követeljük az antifa támadások csírájában való elfojtását és felszólítunk mindenkit az önvédelemre!

Akár 15 elkövető is lehetett a rendőrség szerint és tájékoztattak a szélbalos támadásokról

Az NJSZ összefoglalja, hogyan alkalmaz a rendőrség kettősmércét Kitörés megemlékezések kapcsán

Lesből, követve, előzetes megkérdezés után támadtak a szélsőbalos antifák (beszámolók)

Bepróbálkoztak a Kitörés túra alatt is az antifák