Pedofilérzékenyítő darabot mutatnak be Németországban

Insurance agent and bourgeois pedophile Michael (Michael Fuith) takes Wolfgang (David Rauchenberger), the 10-year-old boy he's holding captive, on a rare trip outside.

Németország februárban egy olyan darabot szeretne bemutatni, ami érzékenyít a pedofilok irányába, bemutatja, hogy ők is ugyanolyan emberek, akiket el kell fogadni. A darab főszereplője Ádám, egy pedofil fiú, akinek a szemén keresztül láthatják a nézők vívódásait.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az “A MAP’s Tale” című új darabot 2023 februárjában mutatják be Németországban a berlini Theatre unterm Dachban. A darabot Ádám, egy pedofil fiú meséli majd el, amely az alkotók reményei szerint felfedi a “durva leegyszerűsítéseket, amelyek jelenleg alakítják az összes MAP-ról alkotott elképzelésünket.” A MAP jelentése kiskorúhoz vonzódó személy, egy politikailag korrekt eufemizmus, amelyet a pedofilok arra használnak, hogy normalizálják preferenciáikat.

A cég honlapja szerint a darab “egy fiatal fiút (Ádám) ábrázol, aki pubertáskoron megy keresztül, és felfedezi, hogy szexuális irányultsága a gyerekekre összpontosul. 14 éves korától egy véget nem érő utazásra indul, hogy megküzdjön vágyaival.”

A műsor producere a Monstress Mess, egy német székhelyű cég, amely “feminista színházi kollektívaként” írja le magát.

A műsor Indiegogo oldalán úgy írja le magát, mint

“színházi darabot, amely a gyermekek szexuális zaklatásának megelőzésére összpontosít”.

A tartalom  együttérző fényben festi le a pedofilokat, Ádám “belső küzdelmeire” összpontosítva.

“Ádám korábban még soha nem beszélt nyilvánosan szexuális preferenciazavaráról” – olvasható az Indiegogo című műsorban, aki később azt mondta, hogy a

pedofília szexuális irányultság.

A darabot egy történet ihlette, amely a This American Life podcastban jelent meg a “Help Wanted: Tarred & Feathered” című epizódban.

A történet szerzője, Luke Malone a következőt írta a Twitteren:

“Néhány izgalmas hír: Az én @ThisAmerLife történetemet a nem sértő, fiatal pedofilokról szóló színjátékká alakítják, amelyet a német szövetségi kormány és a berlini szenátus támogat.”

Malone története arra összpontosított, hogy Ádám “felnyissa, mit jelentenek vágyai a jövője szempontjából”, és megtalálja “helyét egy olyan társadalomban, amely nem ismeri el létezését”.

Malone írt egy darabot a Mediumnak, amely további részleteket tartalmaz Ádámról, olyanokat is beleértve, mint a gyerekpornográfia nézése:

“Amikor végignézte a jelenetet, Ádám elképedt, majd gyorsan fellázadt; odanyúlt és leállította a videót. Eddig úgy tűnt, minden, amit látott, azt sugallta, hogy a gyerekek szeretik, de ennek a kisgyermeknek nyilvánvalóan fájt.”

Reduxx szerint a darabot a német kormány támogatja a berlini szenátuson, valamint a Dunkelfeld Prevention Networkön keresztül, amelyet “2005-ben indítottak azzal a céllal, hogy csökkentsék a pedofíliával kapcsolatos megbélyegzést, és hogy ösztönözzék a pedofilok megjelenését, támogatását és kezelését – ezt a megközelítést először a B4U-Act népszerűsítette, egy pedofil támogató csoport, amelyet a “kiskorúak irányába vonzódó személy” kifejezés népszerűsítőjeként is hivatkoznak.

Az A MAP’s Tale része annak a közelmúltbeli trendnek, amely megpróbálja normalizálni a pedofíliát a színházban.

Skóciában a polkorrektség okán a rendőrség nem használja a pedofil szót

Még hogy nincs összefüggés a pedofília és az “LMBTQ-közösség” között! Újabb gyermekmegrontó aktivistát buktattak le (18+)

(Pm nyomán Szent Korona Rádió)