Vannak még jó helyek: Egyiptomban a rendőrség randiappokon vadászik a buzeránsokra

Sorozatosan arról értesülünk, hogy a Nyugatról áradó szivárványos fertő milyen nagy mértékben ette be magát az Európai társadalomba – köztük hazánkba is. A remény azonban még él, vannak ugyanis országok, melyek erőteljesen fellépnek az LMBTQP-propaganda ellen. Ilyen állam Egyiptom is.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Bár Egyiptomban ugyan nincsenek kifejezetten a homoszexualitást tiltó törvények, a társadalom erőteljesen fellép az aberráltak ellen. Ennek köszönhetően évek óta nyilvános helyen nem is mernek találkozni egymással a deviáns párok, inkább randiappokon szerveznek privát találkozót. Most viszont az egyiptomi rendőrség ennek is gátat szabott. A BBC-nek nyilatkozó helyiek szerint az erkölcsvédelmi és úgynevezett kéjelgésellenes törvényre hivatkozva csapnak le az LMBTQP személyekre.

A WhosHere applikációban az egyik homokossal az alábbi beszélgetést folytatta egy rendőr:

  • Rendőr: Feküdtél már le férfival?
  • Felhasználó: Igen.
  • Rendőr: Akarsz találkozni?
  • Felhasználó: A szüleimmel élek.
  • Rendőr: Ugyan, édes, ne légy ilyen félénk! Találkozhatunk nyilvános helyen, aztán felmegyünk a lakásomra.

A rendőrség a külföldi aberráltak esetében sem tesz kivételt. Egy férfi elmesélte a BBC-nek, hogy a Grindrön szedte fel őt valaki, akiről kiderült, hogy rendőrségi besúgó. A rendőrségi beszámoló szerint a férfi beismerte a perverzióját, hogy ingyen részt venne kéjelgésben és képet küldött magáról és a testéről. Letartóztatták, megvádolták kéjelgéssel és kitoloncolták az országból.

Arra is van bizonyíték, hogy a rendőrök azt is kiderítik, ha valaki a fizetett szexbe egyezne bele. Pénzátadás bizonyítása esetén nagyobb az esélye, hogy az ügy bíróság elé kerül.

2020-ban az egyiptomi kormány nyíltan vállalta, hogy online vadásznak homoszexuális összejövetelekre és szexpartikra. Az egyiptomi média nem vizsgálódik ezekben az ügyekben, mióta 2017-ben hoztak egy olyan médiatörvényt, amely szerint – nagyon helyesen – LMBTQP reprezentációról szó sem lehet a médiában, csak akkor, ha a riport elismeri, hogy az LMBTQP személyek viselkedése helytelen.

Putyin ismét az LMBTQP-lobbival szemben védelmezi Oroszországot

Ellopták tőlem az anyaság szépségét – egy fiatal lány meséli el, hogyan tette tönkre az életét az LMBTQP propaganda

(Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)