Ingyen mehetnek be a 8 éven aluliak egy brit gyermekmegrontó műsorra

A 8 éven aluli gyerekek felnőtt kíséretében ingyenesen léphetnek be az Egyesült Királyságban zajló drag queen eseményre. Ezt  már a nyugati gyermekvédelmi aktivisták sem nézték jó szemmel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Sajtóértesülések szerint a nyolcéves és annál fiatalabb gyermekek ingyenesen vehettek részt az Egyesült Királyságban megrendezett RuPaul’s Drag Race esemény részeként tartott drag queen előadáson, amelyen transzvesztiták adtak elő egy kifejezetten erotikus műsort.

Ezt bizonyítja a RuPaul’s Drag Con honlapja is, ahol a gyakori kérdések részben azt írják, hogy

“a 8 éves és annál fiatalabb gyermekek ingyenesen léphetnek be a rendezvényre, ha egy felnőtt kíséretében jegyet váltanak.”

Bár a weboldal is ragaszkodik ahhoz, hogy a transzvesztitáknak szervezett kongresszus egésze egy minden korosztályt befogadó, családbarát rendezvény, ahol a gyerekeket is szívesen látják, egyes gyermekvédelmi aktivisták jogosan bírálták, hogy a kedvezménnyel még több gyereket csábítanak a műsorra.

“A drag show-k erősen szexualizált, kizárólag felnőtteknek szóló előadások, ezért nem jelentenek megfelelő szórakozást iskoláskorú gyermekek számára. Megdöbbentő, hogy nyolc év alatti gyerekek is elmehetnek az előadásra. Ez komoly aggályokat vet fel a gyermekek védelmével és szexualizálásával kapcsolatban”

– jegyezte meg a Family Education Trust egyik vezető kutatója, Piers Shepherd.

A transzvesztiták nyilvános műsora egyre vitatottabbá válik Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban, mivel az előadások, amelyeken nőknek öltözött férfiak táncolnak a szórakozás kedvéért, az LMBTQP mozgalom egyre jelentősebb szimbólumává válnak. Vannak országok, amelyek pártfogolják az ilyen rendezvényeket, máshol azonban igyekeznek felszámolni ezeket a műsorokat a gyerekek előtt.

A RuPaul’s Drag Race franchise különösen a progresszívek körében nyert jelentős teret, a műsor egyik videós kedvcsinálójában Justin Trudeau kanadai miniszterelnök is megjelent, hogy progresszív ügyekért szálljon síkra.

Multicégek támogatják a kiskorú Drag Queenek fellépését

Sok szülő élvezi a gyermekmegrontást – pénzeső fogadta a drag queen-nel táncoló kislányt

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)