Nem és rassz alapján osztják Amerikában az állásokat és a hiteleket, hogy elkerüljék a szexista és rasszista bélyegeket

Feltétel nélküli kölcsönnel, és az állások betöltésénél pozitív diszkriminációval jutalmazzák a négereket Amerikában, a sokszínűség reklámozása és a rasszizmus elkerülése érdekében. Nem biztos, hogy mi szívesen utaznánk például egy olyan repülőgépen, amit egy a kollégáinál alacsonyabb képességekkel rendelkező fekete nő vezet, akit csak azért alkalmaznak pilótaként, hogy elkerüljék a rasszizmus és a szexizmus vádját.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Bank of Amerika és a Wells Fargo bankok is komolyan részt vesznek a “nem fehérekkel” szembeni pozitív diszkriminációban és egyúttal a fehérekkel szembeni rasszizmusban.

A Bank of Amerika önrész nélküli kölcsönöket kínál a néger és latin állampolgároknak. Az NBC News szerint a bank témában érintett vezetője elmondta:

“A “megfizethető közösségi hitelünk” lehetővé fogja tenni a fekete és latin lakosságnak, hogy valóra váltsak a tartós lakástulajdon megszerzésével kapcsolatos álmaikat, és ez is szolgálja a közösség iránti szélesebb körű elkötelezettségünket”.

Nyilatkozta mindezt úgy, hogy a fehéreket egyértelműen diszkriminálták a hitel felvételének lehetőségétől. A hitel feltételei abban is eltérnek a megszokottól, hogy ezúttal nem szükséges, hogy az ügyfél rendelkezzen a minimális hitelpontszámmal, helyette csak az előzetes közüzemi befizetéseket fogják ellenőrizni. A hitel a jelzálog-biztosítást sem teszi kötelezővé akkor sem, ha kérelmező nem tudja kifizetni a vételár 20%-át.

Elmondása szerint a 2020-as év kifejezetten nehéz volt a “más etnikumúaknak”, szerintünk mindenki másnak is, hiszen a világjárvány idején emelkedő lakásárak és a csekély lakás kínálat nagyobb hatással volt rájuk.

Tavaly Christopher Rufo dokumentumokat szivárogtatott ki, amelyekből kiderül, hogy a Bank of America vezetői faji tőkeprogramokat valósítottak meg és kifejtették azt is, hogy a fordított faji diszkrimináció nem létező dolog, és hogy csak a fehérek követhetnek el rasszizmust a saját felsőbbrendűségük fenntartása érdekében.

Méltányosság jelszó alatt próbálják a saját liberalizmusukat átfordítani az egyenlőségpártiságból a fehérek diszkriminációjába, ami hiába az állításuk, természetesen rasszizmus számba megy.

Tavaly elindította a bank a Racial Equity 21 napos kihívást, melyben az alkalmazottjaikba sulykolták, hogy a fehér emberek anyagi helyzetüktől függetlenül, a rasszizmus miatt mindig mindenben előnyt élveznek. Még szomorúbbá teszi az ügyet, hogy kisgyerekeket is megcéloztak az akcióval, hiszen szerintük

a fehér kisgyermekeknél már három éves korban megjelenhet a faji elfogultság és a rasszizmus.

A Wells Fargo sem szeretett volna kimaradni a tőkeromboló progresszió polkorrekt elvárásainak teljesítéséből ezért ők már csak a meglévő fehér ügyfeleiknek hajlandók új lakáshitelt kibocsájtani, ellenben a nem fehérekkel akik közül bárkinek adnak, aki besétál. A piac változására hivatkozva kívánják csökkenteni a kibocsájtott hiteleket, közben pedig képmutató módon próbálják az antirasszizmus palástját magukra ölteni.

A bank hitel üzletágának vezérigazgatója, Kleber Santos elmondta,

A mi célunk hogy kockázatmentesen tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni és hogy betöltsük a szerepet, amit a társadalom elvár tőlünk a lakástulajdonosok faji különbségeinek visszaszorításával kapcsolatban.

Az alábbi videóból kiderül, hogy a Legacy Home Loans is beállt sorba és ők is 1%-os jelzálog kölcsönöket kínálnak a fekete lakosoknak.

A munkaerőpiacon is súlyos problémát jelent a négerekkel szembeni pozitív, ugyanakkor a fehérekkel szembeni negatív diszkrimináció. Egy felmérés szerint minden hatodik HR-est kértek a fehér férfiak, 14 százalékukat pedig a fehér nők felvételének mellőzésére és 52%-uk gondolja úgy, hogy cégük negatív diszkriminációt alkalmaz a munkaerőfelvételek során.

Ezenkívül 48%-ukat kérték arra, hogy felvételkor a sokszínűségét részesítsék előnyben a pályázó képesítéseivel és képességeivel szemben, és 53% fél tőle hogy elbocsájtják ha nem így tesznek.

Ez néhány területen valóban komoly és veszélyes problémát jelenthet, például az olyan területeken, ahol emberéletek múlnak a szakértelmen. A United Airlines például gondolkodás nélkül tesz kockára életeket azért, hogy az utasok sokszínűségét demonstrálja. A vállalat megígérte, hogy a pilóták 50%-a ezentúl nő vagy kisebbségi lesz figyelmen kívül hagyva az alkalmassági arányokat.

Miután bejelentették, hogy a közeljövőben felvételre és kiképzésre kerülő pilóták fele nő vagy fehértől eltérő bőrszínű lesz, sokan felelőtlenséggel vádolták őket, amire ők mentegetőzni kezdtek. Állításuk szerint természetesen csak alkalmas jelöltek kerülnek kiválasztásra, de itt újabb kérdés merülhet fel, hogy akkor eddig miért csak a személyzet 20%-át tették ki az alkalmas női vagy fekete pilóták, ha ilyen nagy arányban vannak jelen.

Néhány elmebetegnek egyből elindult a nyálelválasztása, hogy akkor esetleg a légiutas-kísérőkre, akik ezen logika mentén kimerítik a férfiakkal szembeni diszkriminációt, hiszen ők nagy arányban nők, és a gépészeknél is bevezethető lenne ez a sokszínűség.

Az United Airlines örömünkre perekkel nézhet szembe a nemi és faji pozitív diszkrimináció miatt, amit a szakértelem elé helyeznek a pilótáik körében, és a rengeteg felháborodott komment is azt sugallja, hogy nem sikerült kiváltaniuk azt a szimpátiát amit terveztek.

Kanada: Rasszizmus a néger erőszakolót feketének nevezni

BLM show: Néger rendőrök vertek halálra egy néger bűnözőt Amerikában

(The Post Millenial, National Conservative, BPR, Resume Builder – Szent Korona Rádió)