Németországban beköszönt a gendersemleges korszak

Újabb radikális lépéseket tesznek Németországban a nemek eltörlésére, folytatódik a radikális gender-ideológia Németországban: ugyan még nem kötelező, de a tanév végétől már kérhető a nemsemleges bizonyítvány Berlinben. És mindezekre a bizottság még büszke is!

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az idei nyártól nemsemleges bizonyítványok adhatók ki Berlinben, erősítette meg a helyi sajtó. Mint írják, a berlini oktatási bizottság közlése szerint a hamarosan véget érő első félév végén kiosztott bizonyítványok lesznek az utolsók, amelyek még mind tartalmazzák a nemre utaló személyes névmásokat (a német nyelvben a sie és az er), a tanév végére azonban már megváltozik a helyzet.

A hivatal levélben tájékoztatta az oktatási intézmények vezetőit arról, hogy a jövőben minden egyes diákjuk esetében fel kell mérniük, milyen megszólítást tartanak komfortosnak és annak megfelelően kell megalkotni a bizonyítványokat.

Ha a diákok kérik, továbbra is alkalmazhatók a már jól bevált formulák, aki azonban más neműnek tartja magát, mint biológiai neme, az iskola a hivatalos dokumentum kiállításakor köteles azt tekintetbe venni és tiszteletben tartani. A változásban elsősorban az a szakasz érintett, amelyben a bizonyítvány igazolja, hogy a tanuló a “következő osztályba léphet”. Ebben a szakaszban mostantól kihagyják a személyes névmás helyét, így azt követően, hogy a tanárok felmérték, ki milyen neműnek gondolja magát, az intézmény a kívánságnak megfelelő névmás alkalmazásával állítja ki a bizonyítványt.

A berlini oktatási bizottság által küldött levélben egyenesen az a kitétel szerepel, miszerint

“kerülni szükséges a nemi hovatartozással kapcsolatos személyes névmásokat és megfogalmazásokat”.

A fentiekkel kapcsolatos, szintén friss fejlemény, hogy a berlini oktatási intézményekben dolgozó tanároknak a jövőben jobban kell figyelniük a diákok kapcsolódó elvárásaira és azoknak megfelelően kell megszólítaniuk őket.

Az berlini oktatási bizottság szerint mindez olyan “innováció”, amely a közélet számos egyéb területén már bevett szokás és jól vizsgázott.

Pedofilérzékenyítő darabot mutatnak be Németországban

Az európai politika hemzseg az LMBTQPedofil egyénektől

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)