Orbán Viktor rángatja rá a vállát: ismét egy idős, 83 éves nőt öltek meg Borsodban

Az elkövető egy 14 éves. A rendőrségi közlemény szerint “vita alakult ki köztük”. Mára tényleg mindennapos, hiszen két-három naponta hallunk ehhez hasonló esetekről, amikor többnyire cigány elkövetők megölnek többnyire idős nőket, férfiakat általában párezer forintért. Orbán Viktor az újbudai rendőrgyilkosságnál közölte, hogy nem rándítjuk meg a vállunkat, mert nem mindennapos az eset. Mivel ez mindennapos, így ő biztosan rángatja a vállát.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mivel a nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, a rendőrök azonnal megindították a büntetőeljárást és megkezdték a helyszíni szemlét.

A nagy erőkkel megkezdett, intenzív és aprólékos nyomozás eredményeként a rendőrök még aznap este azonosították és elfogták azt a helybéli 14 éves “fiút”, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A nyomozás jelenlegi adatai szerint az elkövető 2023. január 16-án jelent meg idős ismerősének lakásán, ahol “vita alakult ki közöttük”, majd ennek során bántalmazta is a nőt, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának ügyészi indítványozására is – közölték honlapjukon.

Kapcsolódóknál csak az elmúlt pár nap, egy-két hét legdurvább esetei:

Ez viszont mindennapos: újabb vidéki magyart öltek a cigányok

Megerőszakoltak, megöltek, majd újból megerőszakoltak egy 94 éves hölgyet a részeg cigányok

Ismételten a mentősökre támadtak a cigányok

Megöltek egy magyar édesapát a cigányok Vácon

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)