Ez viszont mindennapos: újabb vidéki magyart öltek a cigányok

Orbán Viktor az újbudai késelés kapcsán kijelentette, hogy ez megrázó, mert nem mindennapos, ritkán történik rendőrgyilkosság, ezért nem rántjuk meg a vállunkat. Van azonban, ami mindennapos: a magyar vidéken napi szinten ölnek meg pár tízezer forintért magyarokat, többnyire idősembereket és az elkövetők döntően cigányok, vagy cigánygettókban nevelkedett elfajzottak. Ha egy idős hölgyről van szó, akkor általában brutális kegyetlenséggel meg is erőszakolják. Ez mindennapos, tehát Orbán Viktor megrántja a vállát… Most Eszteregnyén történt gyilkosság:  65 éves férfit öltek meg az autójáért a saját házában, hogy aztán néhány ezer forintért eladják azt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Szerda este holtan találtak egy 65 éves férfira otthonában, a Zala vármegyei Eszteregnyén, az elkövetők feltehetően késsel szúrták halálra az áldozatot, majd ellopták az autóját, amit később néhány tízezer forintért adtak el, jelenti a police.hu.

A rendőrség a két elkövetőt a bejelentés után kevesebb mint egy nappal megtalálta és elfogta Nagykanizsán. A kihallgatáson egyikük részletes beismerő vallomást tett, ekkor mondta el, hogy az autót pár tízezer forintért adta el.

A 36 éves K. Szabolcs ellen nyereségvágyból, valamint különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt, a 18 éves Sz. Bianka ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének bűnsegédként történő elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Zala vármegyei rendőr-főkapitányság. Az elkövetők őrizetben vannak, a rendőrség kezdeményezte letartóztatásukat.

Megerőszakoltak, megöltek, majd újból megerőszakoltak egy 94 éves hölgyet a részeg cigányok

Ismételten a mentősökre támadtak a cigányok

(444 nyomán Szent Korona Rádió)