Bántalmazóját védte a Francia migrássimogató, ellene is eljárás indult

Egy 23 éves francia nő tett feljelentést a rendőrségen, miszerint megerőszakolta őt egy fehér férfi. Hamar kiderült a turpisság, hogy hazudik és egy bevándorlónak esett áldozatul.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A franciaországi Quimperben egy 23 éves fehér nő tett feljelentést a rendőrségen egy fehér férfi ellen, aki állítása szerint megerőszakolta őt a vasútállomáson. A nyomozók hamar kiderítették az áldozat telefonjából és a bugyijáról levett spermamintából, hogy egy afrikai illegális bevándorlót engedett az ágyába. Az aktus közben a migráns erőszakos kezdett lenni, amit a nő már nyilván nem tudott leállítani.

A nő az eset után besétált a rendőrségre, ahol nem akarta rossz hírét kelteni az illegális bevándorlóknak és hazugságával a támadóját próbálta védeni. Nyilvánvalóan látszik a legbefogadóbb migránspolitikával rendelkező országokban, hogy az utcán sétáló nőkre is elég veszélyt jelentenek a más kultúrából származó elemek, de van aki randevúkkal is tetézi a bajt.

A kérdés már csak az, hogy akkor egyáltalán mi volt a célja a rendőrségen és miért tett feljelentést?

A bizonyítékok hatására mindkét fél beismerő vallomást tett így a nőt 3 hónap felfüggesztettel jutalmazták hamis tanúskodásért, a barátságtalan románc másik felére pedig kiutasítás vár.

Szerbiai migránshelyzet: karácsonyi lövöldözés, betörés és embercsempészek a városközpontokban (frissítve)

9 éves lányt erőszakolt meg és tett nyomorékká egy 13 éves etióp Svédországban

(Gerilla – Szent Korona Rádió)