Migránsok támadtak kollégáikra a pápai munkásszállón

Három külföldi vendégmunkás asztal- és széklábakkal támadt kollégáira a pápai munkásszállón. Hárman súlyosan megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint: bejelentés érkezett a rendőrégre 2022. december 20-ára virradó éjszaka arról, hogy az egyik pápai munkásszállón többen összeverekedtek.

Az eljárás adatai alapján három külföldi állampolgár és egyik munkatársuk között szóváltás alakult ki, majd a sértett bezárkózott a szobájába.

Erre a 17, a 18 és a 19 éves férfi rátörte az ajtót, bementek a helyiségbe, ahol a sértettet bántalmazták és törtek-zúztak a szobában. Ezt meghallva a sértett másik három munkatársa futott le az emeletről, hogy a segítségére siessen, majd a bántalmazók asztal- és széklábakkal támadtak rájuk is. A kiérkező rendőrök két elkövetőt az épületben, míg társukat – aki menekülni próbált – a munkásszálló közelében fogták el. Ezután előállították, majd a nyomozók őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket.

A sértettek közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a mentők azonnal kórházba szállították őket.

A tettesek ellen életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett kísérlet, felfegyverkezve és csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett, súlyos testi sértés bűntettkísérlet, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett az illetékes ügyészségen mindhárom elkövető letartóztatásának indítványozására.

Erősödik a rendőrellenesség: A bevándorlók már a gyermekeik megerőszakolásával fenyegetik őket

Már Új-Zéland is rájött, a tömeges migrációból csak hátránya származhat az országnak

(Blikk nyomán Szent Korona Rádió)