Egy transznemű Transformer is megjelent már a deviánsok mesevilágában

Egy nem bináris nemű robotot mutatott be a Transformers franchise, ami több sebből is vérzik. Az, hogy a robotok nem rendelkezhetnek nemi identitással, csak alátámasztja, hogy azok LMBTQP “személyekké” alakítása ismét a gyermekek megrontására tett kísérlet.

A neve NightShade – a Transformers: EarthSpark című rajzfilmsorozatban mutatkozott be, amely múlt pénteken (november 11-én) jelent meg. Az EarthSpark középpontjában a Terranok állnak – a robotok egy teljesen új generációja, akik az emberek mellett a Földön születtek.

A neten keringő néhány screenshot szerint a sorozat nagyon egyértelmű Nightshade kilétét illetően. Miután kiderül, hogy “Nightshade névmása they/them”, a robot elmagyarázza, hogy

“a női vagy férfi megszólítás egyszerűen nem illik ahhoz, aki vagyok”.

A Fidesz hatástalan pedofiltörvénye valószínűleg ezt az egyértelműen gyermekeknek irányuló devianciát tartalmazó szennyet sem fogja tudni megszűrni.

Természetesen egyértelműnek tartjuk, hogy maga a robotika, valamint az emberek nemei nem kapcsolhatók össze, hiszen egy robot nem lehet fiú vagy lány, de tekintve az LMBTQP-lobbi szándékait és hogy egy meséről van szó nem fér kétség hozzá, hogy a deviáció gyerekek felé való propagálása rejlik ezen “alkotás” mögött is.

A Fidesz nem harcol a deviánsok ellen! Újabb gyermeket fogadtak örökbe az LMBTQP-lobbisták

Kimutatják a foguk fehérjét: Musk pedofilellenes szabályozásán hőbörögnek a liberálisok

(Gamer.hu – Szent Korona Rádió)