Ha nem terjeszthetik a progresszív propagandát már nem is érdekli noÁrékat a tanárok helyzete

Egy kimutatást közzétéve múltkor felhívtuk arra a figyelmet, hogy gazdasági szempontból miként telepedett rá a szélsőbaloldali noÁR a tanártüntetésekre. Most, hogy megkérték az egyiken, hogy csavarja lejjebb magát, meg is sértődött és hazament. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“Levetették velünk a noÁr-os kitűzőt. Most szépen hazamegyünk” – kezdődik az LMBTQP-propagandista posztja a Facebookon. A szélsőbaloldali elemektől távol maradni akaró egyházi iskolák pedagógusai külön tüntetést szerveztek “Tanárballagás” néven november 8-ra. A tüntetők felelős oktatáspolitikát, és nemzeti oktatási stratégiát követeltek.

A tanártüntetéseknek igenis van létjogosultságuk, hiszen az iskolák többsége gyengén felszerelt, a munka sok, a fizetés alacsony, a baloldal azonabn ismételten “elbaloskodta” a legitim követeléseket, azzal, hogy rátelepedtek a tüntetésekre. Az egyházi iskolák pedagógusai most ezt akarták elkerülni. NoÁrnak természetesen itt is saját propagandatermékeiben kellett megjelennie, kiemelnie saját magát. A szervezők azonban megkérték rá, hogy távolítsa el magáról és követőiről a propagandaanyagait, ugyanis ez nem róla szól, túlságosan megosztó személy. Több nem is kellett neki, máris nem voltak fontosak a tanárok, sértődve hazament…

De természetesen várja azon tüntetésekre az embereket, ahol őt piedesztálra emelik, s nyomhatja a progresszív propagandát.

(Szent Korona Rádió) 

Nem követte az LMBTQP-lobbi szabályait, most börtönben ül az ír tanár

Ahol következetesen betartatják a törvényeket – Kirúgták az LMBTQP lobbista tanárt Floridában