Ahol következetesen betartatják a törvényeket – Kirúgták az LMBTQP lobbista tanárt Floridában

Casey Scott, a floridai Cape Coralban található Trafalgar középiskola elsőéves művésztanárát az iskola tisztviselői kirúgták, mert LMBTQP-témákról és pánszexuális identitásáról beszélt a 11-12 éves diákjaival, valamint szivárványos zászlókat ragasztott az osztályterem ajtajára.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A kirúgásra április 18-án került sor, közvetlenül az állam gyermekvédelmi törvényének hatályba lépése előtt. LMBTQP jogvédők szerint a kirúgása figyelmeztetés a többi tanár számára, hogy senki se merjen LMBTQP-kérdésekről beszélni az osztálytermekben.

Scott a News-Pressnek elmondta, hogy a saját családja előtt történt coming outja után egy nappal az osztályában lévő diákokkal zászlókat rajzoltatott. Néhány diákja, akik nem bináris, biszexuális vagy melegként azonosítják magukat, különböző Pride zászlókat rajzoltak, amelyek az identitásukat ábrázolják. Ezeket a zászlókat kifüggesztette az osztályterem ajtajára.

Amikor a diákok a saját szexuális identitásáról kérdezték, elmondta, hogy pánszexuálisnak vallja magát és jelenleg férje és barátnője is van. Azt is elmondta a diákoknak, hogy aki szeretne, az beszélhet vele a saját identitásáról.

Nem sokkal később az iskola adminisztrátorai felszólították, hogy távolítsa el a diákok Pride zászlóit a terem ajtajáról, majd miután megtette, felszólították, hogy menjen haza, másnap pedig elbocsátották amiért nem követte az államilag előírt tantervet.

Az iskola vezetői azt mondták Scottnak, hogy menjen haza, majd másnap elbocsátották, mert nem követte az államilag előírt tantervet.

Scott azt mondta, hogy a tanári képzése nem terjedt ki arra, hogy mit mondhat és mit nem a diákoknak a nemi vagy szexuális kérdésekkel kapcsolatban. Viszont azzal ő is tisztában kellett volna, hogy legyen, hogy Florida állama éppen akkor írta alá a szexuális témák iskolákból való teljeskörű kitiltását megfogalmazó törvényt. Azt is elmondta feletteseinek, hogy soha nem beszélne a magánéletéről, és kerülné a hasonló művészeti projekteket, ha visszahelyeznék tanárnak. Nem helyezték vissza.

Míg néhány diák a közösségi médiában tiltakozott az elbocsátása ellen, más diákok és szülők panaszt tettek a tankerületnél, mondván, hogy kényelmetlenül érezték magukat amikor a tanárnő a szexualitásáról beszélt.

Az állam gyermekvédelmi törvényét, amely megtiltja a szexuális témák megvitatását az iskolákban, március 28-án írták alá, így a tanár pontosan tudta, hogy amit csinál, az gyermek megrontásnak minősül és a munkája elvesztésével jár.

A twitter oldalnak köszönhetően ismerhette meg Amerika az LMBTQP lobbit propagáló tanárokat

Ezt mondjuk évek óta! Újabb iskoláról derült ki, hogy rendszeresen LMBTQP “érzékenyítéseket” tartanak a diákoknak

Aláírta a gyermekvédelmi törvényt a floridai kormányzó – kitiltották a gender-lobbit a floridai iskolákból

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)