A tanárok érdekeiért vonul ki noÁr a tüntetésekre, vagy inkább csak a pénzért?

A baloldali mozgalmak és politikusok rátelepedése a tanártüntetésekre rengeteget rontott a pedagógusok helyzetén. Tipikusan megint annak az esetét láthatjuk, hogy a létrontók így próbálnak támogatást szerezni maguknak. Nincs másképpen ez egy elemzés szerint noÁr esetében sem, aki a legócskább, szélsőbaloldali jelképekkel apelláló termékeit is túlárazottan értékesíti az általa annyira “sajnált” pedagógusoknak. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Sem Tibi atyának, sem pedig Hont Andrásnak nem tetszett, hogy noÁr a webshopjában már a tanártüntetések szimbólumával ellátott marketing termékeket árusít. A két közszereplő ezt szóvá is tette, akik kaptak érte hideget-meleget egyaránt. Az RTL Klub valami rejtélyes oknál fogva védelmébe vette a “színész-provokátor” Áront, és hosszú cikkben mentegették őt.

Tibi atya bejegyzése szerint noÁr aprópénzre váltja a pedagógus-tüntetést, hiszen a kiállás szimbólumát árulja. Mint fogalmaz:

“Íme a tanártüntetős noÁr webshop, ahol 17 000 forintért vehetsz kínai szitázott pulóvert a “kiállás” szimbólumával! Vagy inkább egy gagyi, pár száz forintos vászontáskát 8000 forintért?”

Áron már régóta ismert szereplője a baloldali szcénának. Üstökös, ami szótári meghatározás szerint is nagy sebességgel, látványosan tart a semmibe és viszonylag rövid idő alatt ég el. Viszont a pénznek nyoma van.

Első pillantásra noÁrról azt feltételezné az ember, hogy egy civil szervezet áll mögötte, hiszen a baloldalon manapság divat a civilekre hivatkozni. De rövid utánajárás után rájön az ember, hogy Molnár Áron ennél sokkal fifikásabb, hiszen a civil szervezetek átláthatóságának kritériumát úgy tudja kiküszöbölni, ha magánvállalkozást indít.

A weboldalát böngészve hamar meg is találja bárki a noÁr mögött lévő céget, ami nem más, mint az A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft. Ez egy Molnár Tímea és Molnár Áron nevére bejegyzett társaság, amely a közhasznúsági jelentés szerint éves szinten 11 millió forintos bevételt termel. Már önmagában az is sokatmondó, hogy az átláthatóságért küzdő baloldali mozgalmár a saját testvérével alapít vállalkozást, de ezen most nagyvonalúan azért lendüljünk túl, merennél azonban sokkal érdekesebb az a vállalkozás, amelyben szintéérdekelt Molnár Áron. Ez pedig nem más, mint a Dadu-Dance Művészeti Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Ez a cég egy év alatt megduplázta a forgalmát, miközben 1 főt foglalkoztat. Vezetője nem más, mint Molnár Áron felesége, Duda Éva Marianna.

A lenti grafikonon is jól látszik, hogy mind az adózott eredmény, mind pedig a tárgyi eszközök állománya meghatványozódott. Nem túlzás tehát kimondani, hogy a vállalkozás bevételei egyik évről a másikra hihetetlenül megnőttek.

NoÁr feleségének a cégében csak a tárgyi eszközökbe 131 milliót fektettek, és 142 millió forint volt a mérlegfőeszközük.

Nem rossz eredmény ez egy mindösszesen 1 főt foglalkoztató vállalkozás esetében. Molnár Áron nem véletlenül próbálja meg meglovagolni a baloldali tüntetések hullámaitHa csak 100 darab kapucnis pulcsit ad el darabonként 17 ezer forintért, akkor 1,7 millió forint bevétel üti a markátEnnyiért már igazán megéri tüntetni

Részeg hisztériák reprezentálják a KATA tüntetéseket

Hazafiak beadványai nyomán kaptak sokmilliós bírságot LMBTQP szervezetek

(Tűzfalcsoport nyomán Szent Korona Rádió)