Amikor a védett állat lerágja a védett növényt

Úgy tűnik, a liberálisok által “felkarolt” migránsok éppen a másik, általuk közkedvelt népcsoportot, a zsidókat vették célba. Németországban és Franciaországban – épp az illegális bevándorlás melegágyaiban – a zsidó közösségek egyre kevésbé érzik magukat biztonságban, ugyanis illegális bevándorlók által, ellenük elkövetett atrocitások egyre csak nőnek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Németország

Németországban naponta átlagosan öt zsidóellenes bűncselekményt követnek el, a kormány szerint idén eddig 1555 antiszemita atrocitást regisztráltak országszerte – például gyűlöletkeltés, uszítás, becsületsértés, vagyoni károkozás, alkotmányellenes szervezetek jeleinek használata (horogkereszt) -, ebből pedig 55 esetet minősítettek erőszakos bűncselekménynek.

Amióta 2015-ben több százezer migráns érkezett Németországba, a zsidók élete meglehetősen megváltozott. 2021-ben például Berlinben 661 eljárást indítottak “antiszemita bűncselekmények” miatt, ami hatalmas növekedés a 2020-as 417 esethez képest. A jelentést látva az Alternatíva Németországért (AfD) nevű jobboldali párt durva kritikát fogalmazott meg a szövetségi kormánnyal szemben: “Az emberek szeretik figyelmen kívül hagyni az importált antiszemitizmust, amely 2021-ben ismét kitört (…) A Berliner Zeitung arra figyelmezteti a zsidó vallású embereket, hogy ne sétáljanak át Neuköllnben vagy más kerületekben kipát viselve, mert ott az épségüket kockáztatják”. A politikus hozzátette, hogy a kormány “migrációs politikájának kudarcát világosan mutatja az importált iszlám antiszemitizmus”.

A tavalyi támadásoknak (3028 bűncselekmény) egyébként halálos áldozatai is voltak. A németországi Zsidók Központi Tanácsának elnöke, Josef Schuster úgy véli, hogy az antiszemitizmus elleni harcot “folytatni és fokozni kell minden szinten – a politikában, a tudományban és a kultúrában, a médiában, valamint az iskolákban és az egyetemeken”.

Franciaország

Az európai országok közül Franciaországban van a legnagyobb létszámú zsidó közösség 500 000 fővel. A londoni székhelyű Jewish Policy Research kutatóintézet által az Európai Zsidó Szövetség (EJA) megbízásából készített egy felmérést, amit a következők alapján végeztek: a zsidó közösség biztonságérzése; a lakosság hozzáállása a zsidó vallásúakhoz és Izraelhez; az antiszemitizmus; a kormányzati teljesítmény a témával kapcsolatban (antiszemita incidensek statisztikája, holokauszt emlékhelyek, zsidóság biztonságára szánt költségvetés, istentisztelet szabadsága, zsidó szokások gyakorlásának biztosítása). Franciaország a tizedik helyen végzett a tizenkét ország közül, míg az első helyet Olaszország szerezte (aki a legjobban teljesített a felmérés szerint). Magyarország egyébként a második, a legutolsó pedig Belgium lett a listán. A zsidó közösség tagjainak biztonsága szempontjából Franciaország az utolsó helyen végzett, ahol a legutóbbi antiszemita gyilkosság 2018-ban történt, és az áldozat egy 85 éves holokauszttúlélő, Mireille Knoll volt, akit támadója, az afrikai származású muszlim Yacine Mihoub 11 késszúrással meggyilkolt, majd felgyújtotta a holttestét – az elkövető életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

Egy másik, 2017-ben történt esetnél egy 65 éves ortodox zsidó nőhöz, Sarah Halimihez tört be a 27 éves, migráns hátterű Kobili Traore szomszédja, aki először brutálisan megverte, majd kidobta az ablakon – az elkövetőt kábítószeres befolyásra hivatkozva felmentették.

2015-ben egy párizsi zsidó, kóser élelmiszerboltban az állig felfegyverzett terrorista, Amedy Coulibaly négy embert meggyilkolt, további tizenhét személyt pedig túszul ejtett.

2006-ban a 23 éves Ilan Halimit elrabolta, majd három hétig fogva tartotta a Barbárok elnevezésű, főleg muszlimokból álló csoport. Egy radiátorhoz kötözték, ütlegelték és többször megkínozták, majd 450 ezer euró váltságdíjat követeltek a rab családjától. Az áldozatot végül az utcán találták meg, ahonnan a kórházba szállítás közben meghalt.

Nos, ezek alapján úgy tűnik, a “védett állat” és a “védett növény” nem fér meg egymás mellett. Kíváncsian várjuk, hogy melyik csoport lesz az, amelyiket “védettebbnek” nyilvánítják.

Olyan nehéz élete volt a francia kislány gyilkosának, hogy a közösségi médiákban dicsekedett a költekezéseivel

Ukrajna és a zsidók – Az Antikrisztus eljövetelének újabb állomása?

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)