Olyan nehéz élete volt a francia kislány gyilkosának, hogy a közösségi médiákban dicsekedett a költekezéseivel

Mint arról beszámoltunk, néhány napja ölte, kínozta és erőszakolta meg 12 éves áldozatát egy migráns nő, szintén illegálisan bevándorolt társával. A 24 éves gyilkos, annak ellenére, hogy a nehéz életével próbálják mentegetni bűnössége alól, a rengeteg költéséről és a boldog, gondtalan életéről posztolt videókat a Tiktokra.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az utolsó videót október 10-én, négy nappal Lola halála előtt tették közzé, ezen a felvételen a 24 éves nő egy ágyon fekve spanyol popzenét hallgat, miközben az „aranyos” (angolul „cute”) felirat jelenik meg egy szűrőn keresztül az arca különböző részein. Videóiban ez a fiatal, barna lány (tegyük hozzá: későbbi gyilkos) kacéran és sminkben, ruhában vagy leggingsben jelenik meg.

Az egyik, október 5-én közzétett videón még az is látható, amint annak az épületnek az előcsarnokában sétál, ahol Lola lakott.

A klipek többsége úgy tűnik, hogy különböző helyszíneken, gyakran hálószobákban készültek, a háttérben algériai raï-, pop- és rapzene hallható.

A Le Figaro azt is kiderítette, hogy a Dahbia B. több mint 900 fiókra iratkozott fel. Köztük zömében focisták, színészek, rapperek, szépségápolási influencerek és az iszlám gyakorlásával kapcsolatos platformok találhatók. „Zavaró tényező, hogy az utolsó fiók, amelyre feliratkozott, a több, mint kétmillió követővel rendelkező büntetőügyekre specializálódott „Hamza – kis színes hírek” ” volt.

A fiatal nő posztjainak banalitása, akárcsak a közösségi oldalakon található több ezer másik bejegyzésé, ellentétben áll az események borzalmaival. És ellentétben áll azokkal az információkkal is, amelyeket megtudtunk erről az algériai nőről, aki diákvízummal érkezett 2016-ban Franciaországba. A nyomozók előtt tett saját vallomása szerint letartóztatásakor nem volt lakása, sem munkája, sem anyagi forrásai”

– írja a Le Figaro.

Bár nem zárható ki, hogy anyagi gondjai voltak, a fiatal nőről a világhálón megjelenő képek, videók messze nem egy kirekesztett, nehéz körülmények között élő emberről árulkodnak. A „LinkedIn” szakmai közösségi hálón levő fiókja szerint, amely mostanra szintén elérhetetlen, Dahbia B. Bry-sur-Marne-ban (Val-de-Marne) az éttermi szakmában dolgozott. „Bankszámlám legjobb történetei: őrület” – olvasható legutóbbi Facebook-bejegyzésében is, ami arra utal, hogy költekező típus volt.

A 12 éves Lola algériai migráns gyilkosa, a 24 éves Dahbia B. illegálisan tartózkodott Franciaországban.

„Vajon a közösségi oldalakon posztolt mosolygós arc mögött egy nagyon mély, rossz közérzet húzódott meg?”

– teszi fel a Le Figaro a meglehetősen megértőnek tűnő kérdést.

Dahbia B. 26 éves nővére szerint „a múlt hónapban gyakran felébredt éjszaka és ilyenkor összefüggéstelenül motyogott “. Egy algériai barátja ezt megerősítette és hozzátette, hogy ezek a különös álmok néhány hónapja kezdődtek: „Nővére szerint Dahbia elvesztette az eszét az édesanyjuk halála óta. Minden éjjel az édesanyjáról álmodott, és úgy beszélt magában, mintha vele beszélgetne.” A fiatal nő édesanyja két évvel ezelőtt halt meg, egy évvel az édesapja halála után. Ezek a történetek persze a tipikus, baloldali bűnözőmentegetés részei – feltehetően nagy bajban lenne a világ, ha mindig álmatlan ember kisgyerekeket kínozna és gyilkolna meg.

„Kicsit befelé fordult, fogait összeszorítva, magában beszélt. ‘Miről beszélsz?’ kérdeztem tőle.  Azt válaszolta, hogy ‘semmit, semmit, ez csak rám tartozik’.” A Le Figaro kérdésére a fiatalember azt mondta, hogy „sokat tudott Dhabiáról”. „Egy televíziós csatorna fizetett nekem, hogy titokban tartsam a dolgot. Ha ennél többet fizet, mindent elmondok” – tette hozzá. „A kérését nem teljesítettük”, zárta le a Le Figaro a riportot, nyilvánvalóvá téve, hogy nem fizetnek Dhabia barátjának további információkért.

Ami biztos: Dahbia B. felváltva panaszkodott arról, hogy nincs pénze és dicsekedett, hogy rengeteget költ. A 12 éves Lolát – egy társával – megerőszakolta, megkínozta, meggyilkolta. Mivel mindenféle számokat írt a halott kislányt meztelen testére, feltételezik, hogy szervkereskedésre gondolt, de megijedt, és inkább kidobta a szerencsétlen kislány holttestét, pontosabban egy bőröndben hagyta.

Egy migráns kínozta, erőszakolta és ölte meg a 12 éves kislányt, hallgat a világ

Megöltek egy palesztin fiút az izraeli katonák

(Origo – Szent Korona Rádió)