Az USA-ban engedélyezték a csecsemők COVID elleni oltását

Az USA-ban már régóta tervezték, hogy a csecsemőkorúakat is be fogják oltatni. Kanadában a Pfizer vakcinának sajnos halálos áldozata is lett, mégpedig egy 2 hónapos kisbaba – pont azon vállalat hatóanyaagáról van szó, mely most az USA-ban szabadon olthatja a 6 hónaposokat. Svédország ezzel szemben kijelentette, hogy az oltás veszélyes a gyermekekre.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Pfizernek és Modernának sikerült kilobbiznia a szövetségi élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti hatóságnál (FDA), hogy immáron a hat hónap és öt év közötti gyermekek számára is engedélyezett a koronavírus elleni védőoltás az Egyesült Államokban.

Sőt – ahogy az várható volt – egyes “szakértők” rögtön ellepték a médiát, hangsúlyozva, a vakcinák sem tartós egészségkárosodást, sem hosszú távú mellékhatást nem okoznak, így a hat hónapnál idősebb gyermekek beoltása teljesen biztonságos, mi több: “erősen ajánlott”.

Modernát és Pfizert kaphatnak a gyerekek

A Moderna kétadagos vakcinájának beadását “vészhelyzeti alkalmazásra” a hat hónap és öt év közötti gyermekek, a Pfizer háromadagos védőoltását pedig a hat hónap és négy év közötti korosztály számára engedélyezték. Ez az utolsó korosztály, amely eddig nem kapott “védettséget” az Egyesült Államokban, mint ahogyan sok más országban sem. Az FDA engedélyezte továbbá a Moderna vakcinájának felhasználását a 6 és 17 év közöttiek beoltására is. (A Pfizer vakcináját már korábban engedélyezték az öt év felettiek számára.)

Az FDA vezetője támogatja a gyermekek beoltását

“Számos szülő, ápoló és klinikai orvos várta már a legfiatalabb gyerekek számára a védőoltást, s a mostani döntés révén védelmet nyújthatunk számukra már hat hónapos koruktól” – írta közleményében Robert Califf, az FDA vezetője. Califf hozzátette: “Mint ahogyan már az idősebb korosztályok esetében láttuk, ezek, a legfiatalabb gyermekeknek szánt oltások védelmet nyújtanak a Covid-19 betegség legsúlyosabb formái ellen, mint a kórházi ápolásra szorulás és a halálozás.”

20 millió gyermekre tukmálnák rá a vakcinát

Az amerikai kormány közölte, első körben mintegy 10 millió adag vakcinát indítanak el az ország különböző pontjai felé, hogy minél előbb megkezdődhessen a hat hónapnál idősebb gyermekek oltása. A CNBC amerikai hírportál megjegyzi, az USA-ban nagyjából 20 millió főre tehető a hat hónap és öt év közöttiek száma, így – amennyiben nagy lesz az “oltakozási kedv” – 10 millió adagnál több vakcinára lesz szükség.

Az mRNS-oltások szívizomgyulladást okozhatnak

Habár a mainstream médiában megszólaló “szakértők” próbálják letagadni, kutatások alátámasztják az összefüggést az mRNS-oltás és a szívizomgyulladás kialakulása között. A Pfizer és a Moderna vakcinái bizonyítottan növelik a szívizomgyulladás kockázatát, különösen a fiatal fiúk körében. Ennek ellenére valamiért mégis ezzel a két vakcinával oltják a gyermekeket.

Az amerikai példa ragadós

Az elmúlt évtizedek tapasztalatai azt mutatják, ami Amerikában gyakorlat lett, az előbb-utóbb begyűrűzik Európába és Magyarországra is. Ha tetszik, ha nem, az ún. nyugati civilizációban az Egyesült Államok fújja a szelet – legyen szó divatról, katonai érdekekről, ideológiaexportról, vagy éppen a Covid elleni intézkedésekről és oltásról. Úgyhogy az óvatosság abszolút indokolt, meg kell védenünk a gyermekeinket.

Az 5 évesek oltását is megkezdik az USA-ban

Sanghaiban kisgyermekeket rabolnak el szüleiktől, a covidtól való félelem miatt

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)