Az európaiak szegényednek, a migránsoknak mégis alanyi jogon jár a luxus élet

Európa nagyrésze valószínűleg nehéz tél elé néz a dráguló energiaárak miatt, a Hollandiába érkező illegális bevándorlók mégis lehetőséget kapnak arra hogy luxushajókon lakjanak ragyogó körülmények között bármiféle érdem nélkül.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az európaiak, beleértve a hollandokat is, arra kényszerülnek, hogy csökkentsék a kiadásaikat és az életszínvonalukat, mindeközben a holland állam az adófizetők pénzéből szállásolja el az országba érkező illegális bevándorlókat, akik természetesen nagy örömmel osztanak meg videókat arról, hogy milyen úri életet élhetnek ingyen a Silja Europa hajón.

Érthető módon közfelháborodást váltott ki Hollandia szerte a tény, hogy “úszó meneküllttáborrá” alakították át a hajót, és hogy a részben Szíriából és Jemenből érkező migránsok milyen gondtalanul éldegélnek rajta.

Geert Wilders, egy holland jobboldali párt politikusa aggodalmát fejezte ki, hogy a videóknak köszönhetően még több migráns indulhat Európába, ráadásul ez az indokolatlan pénzszórás olyankor történik, amikor rengeteg ember küzd megélhetési problémákkal.

“Ennek a kormánynak a politikája őrült és beteges. A mi népünk kap egy keveset, a külföldiek mindent. A menekültügyi haszonlesők szégyentelenül mutatják a TikTok-on, hogyan csalnak. Autóval, busszal és repülővel négy, öt biztonságos országon keresztülhaladnak, majd Hollandiába repülnek, hogy itt kérjenek menedéket, és ötcsillagos tengerjáró hajókon élősködjenek a mi pénzünkön”

– írta Wilders a Twitteren.

Egyre vadabbak a migránsok a déli határnál – van, aki ölni is képes lenne, hogy átjusson

Migránsok változtatják pokollá a francia városokat

(V4NA – Szent Korona Rádió)