Az afgán kultúrában elfogadható a 3 éves kislány szexuális zaklatása – újabb áldozatai vannak a migránsáradatnak

Az USA-ban egyre súlyosabb a migránshelyzet. Nem ez volt az első alkalom, hogy afgán illegális bevándorló próbált nemi erőszakot elkövetni fiatalkorún. Most két esetről számolunk be, az egyik áldozat egy 12 éves kisfiú, a másik egy 3 éves kislány volt. Mi nem kérünk a gyermekmolesztáló migránsokból!

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A 35 éves Shah Mahmood Selab ellen a múlt héten emeltek vádat a szövetségi bíróságon, azzal vádolják, hogy szexuálisan zaklatott egy 12 éves kisfiút tavaly Új-Mexikóban. A szövetségi ügyészek szerint az afgán férfi egy középiskola melletti parkban szemelte ki az áldozatát. Odament hozzá, megszólította és személyes kérdéseket tett fel neki, majd szexuális tartalmú fotókat és videókat mutatott neki a mobiltelefonján. Az ügyészek azt állítják, hogy Selab a fiú intim részeit kezdte el simogatni. A kisgyerek nagyon megrémült, ezért megpróbált elmenekülni, de az afgán férfi nem hagyta és utána szaladt, végül többször arcon ütötte. A vád szerint a férfi ezután megkérte a fiút, hogy szálljon be az autójába, majd 20 dollárt ajánlott a taperolásért cserébe. A fiú ismét elfutott Selab elől, megpróbálta hívni a rendőrséget, és bezárkózott egy közeli nyilvános illemhelyre. A férfi azonban oda is követte, ekkor Selab bezárta a mosdó ajtaját, hogy a fiú ne tudjon távozni, és “csókolgatni” kezdte, miközben egy 20 dolláros bankjegyet nyomott a fiú kezébe. A fiú csak akkor tudott elmenekülni, amikor egy járókelő bekopogott az illemhelyre, csak a szerencsének köszönheti, hogy épségben megúszta a támadást – eltekintve a lelki traumától.

Azonban egy másik afgán férfi is bíróság elé került szexuális zaklatásért: egy Tariq néven ismert férfit azért tartóztattak le, mert a tengerészgyalogosok arra lettek figyelmesek, hogy az afgán férfi egy hároméves menekült kislány intim részeit simogatja. Tariq később a bírósági tárgyaláson tolmácsok segítségével próbálta elmagyarázni, hogy

a viselkedése elfogadható a kultúrájában. Szerinte érthetetlen, hogy miért került egyáltalán a vádlottak padjára.

A védőügyvédek ezután megpróbálták töröltetni a jegyzőkönyvből Tariq kijelentését, mert tisztában voltak annak következményeivel. A bíró végül elutasította a kérelmet és elítélte a zaklató férfit.

A bevándorlási hivatal megerősítette, hogy Shah Mahmood Selab a Biden-adminisztráció afgán áttelepítési akciójának részeként érkezett akkor, amikor a hadsereg kivonult Afganisztánból.

“Ez egy szörnyű bűncselekmény, amelyet a Joe Biden afganisztáni visszavonulását követő átvilágítás és átláthatóság teljes hiánya tett lehetővé. A kormányunknak az új-mexikói családokat kellene megvédenie, nem pedig olyan elborult elméjű személyeket importálnia, akik gyerekekre vadásznak. Ezért szorgalmaztam tavaly a migránsok alapos átvilágítását, akiket a Biden-kormányzat hozott a közösségeinkbe, és ezért küzdök továbbra is az elszámoltathatóságért”

– jelentette ki Yvette Herrell republikánus képviselő.

A képviselő azokra a dokumentumokra célozhatott, amelyek szerint a Biden-kormányzat olyan afgánokat is áttelepített, akiket nem vizsgáltak át teljes mértékben, mielőtt az USA-ba érkeztek, és ennek következtében nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek. “Megállapítottuk, hogy az evakuáltak ellenőrzéséhez az amerikai kormány adatbázisain keresztül használt egyes információk, mint például a név, születési dátum, személyazonosító szám és úti okmányok adatai pontatlanok, hiányosak vagy hiányoztak. Megállapítottuk továbbá, hogy olyan evakuáltakat is beengedtek az Egyesült Államokba, akiket nem vizsgáltak át teljeskörűen” – olvasható a jelentésben, amely kiemeli, hogy a tárca azzal magyarázta a dolgot, hogy nem kapott listát azokról az afgán evakuáltakról, akik nem tudtak elegendő személyazonosító dokumentumot felmutatni, emellett semmilyen utasítást vagy szabályzatot nem kaptak a kormánytól az ilyen esetekhez.

Ezek az információk azért is lehetnek aggasztóak, mert korábban arra is fény derült, hogy a Biden-kormányzat két olyan afgán állampolgárt is áttelepített, akikről később kiderült, hogy nemzetbiztonsági fenyegetést jelentenek, és kapcsolatban állnak a terrorizmussal. Már a kivonulás idején sem tagadta a Biden-kormányzat a hiányosságait. Alejandro Mayorkas a Belbiztonsági Minisztériumtól már akkor is arra célozgatott, hogy nem tudnak mindenkit személyesen meghallgatni.

Afgán migráns akart erőszakolni Budapesten

Migránsok változtatják pokollá a francia városokat

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)