Evakuálták Afganisztánból, hálából kiskorúakat erőszakolt

Az Afganisztánt megszálló erők – köztük hazánk is – számos afgánt evakuáltak az országból való kivonulás során, nehogy a tálib kormány retorziót hajtson végre velük szemben az elnyomásban való bűnrészesség miatt. A menekültek egyike, akit az USA szállított ki, most meg is köszönte a segítséget, bár nem úgy, ahogyan jóakarói számítottak rá. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Biden-kormányt rengeteg kritika érte az Afganisztánból való kivonulás megtörténtével és lebonyolításával kapcsolatban. A több száz “menekült” elszállításáról szóló hírek elterjedésekor már tudhattuk, hogy az alábbiakban közölthöz hasonlóak lesznek a következményei.

A “menekültek” között volt ugyanis az Amerika-barát, a demokratikus rendszert kiszolgáló 20 éves Babrullah Noori nevű afgán férfi is. Jelenleg bíróság előtt áll kiskorúak ellen elkövetett fizikai erőszak, szexuális erőszak kísérlete és ténye miatt. A vádiratok szerint mindegyik fiatalkorú, akit bántalmazott akár fizikailag, akár szexuálisan, 16 éven aluli volt. A halmozott elkövetés és a büntetések súlyossága miatt a bírósági jelentések szerint minimum 30 év szabadságvesztésre számíthat.

(Blaze media nyomán Szent Korona Rádió) 

Amerika nem csak a tálibokat, de Iránt is felfegyverezte a hátrahagyott hadianyagból

Miért és hogyan használják a pickupokat az afrikai háborúkban?