Néger migránsok jöhetnek, orosz menekültek nem

A liberális mintaállam Finnország bejelentette, hogy nem hajlandóak Oroszországból menekülő embereket befogadni. Bezzeg a különböző LMBTQP kisebbségek, meg mindenféle jöttment afrikaiak és közel-keletiek szabadon garázdálkodhatnak az országban. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy férfinak alapvető kötelessége hazájáért harcolnia, ez sem az ukránoknak, s olybá tűnik, hogy az oroszok egy részének sem ínyére való, pedig egyébként az általános választójog mellé az általános hadkötelezettség is dukál ám, minden államban. Csak szólunk.

Ahogyan az orosz-ukrán háború kitörésének pillanatában férfiak ezrei kezdték meg menekülésüket az országból, úgy most a részleges mozgósítás után az autókonvojok tanúságai szerint jópár orosz is megindult.

Egy súlyos lényegi különbség azonban már most van. Finnország igen hosszú határszakasszal osztozik Oroszországban, így a távozni kívánók őket vették elsődlegesen célba. A finnek pedig bejelentették:  hogy lezárják a határaikat és megakadályozzák, hogy az Oroszországból menekülők náluk húzzák meg magukat.

Korábban már az Oroszországgal határos más uniós tagállamok, a balti államok és Lengyelország is jelezte, hogy lezárja határjait az orosz beutazók elől.

Az afrikai migráns jöhet, az ukrán jöhet, de az orosz nem. Van egy kis ellentmondásosság a történetben…

Izraelhez hasonlatos államot alakítanának ki Oroszország határán?

Példamutató liberálisok: az oroszok után ellenünk kezdik a kollektív, etnicista támadásokat

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)