Példamutató liberálisok: az oroszok után ellenünk kezdik a kollektív, etnicista támadásokat

Egy liberális német szállásadónak nem tetszett Orbán Viktor tusványosi beszéde, ennek következtében visszamondta vendégei előre lefoglalt szállását. Vajon minket is sorra elkezdenek kitiltogatni helyekről, mint az oroszokat? Kísértetiesen kezdenek hasonlítani ezek a ballibek által alkalmazott kollektív büntetések valamire, ami ellen folyton felszólalnak és ájvékolnak…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

G., a multicégnél dolgozó fiatal dunántúli családapa szenvedélye a sziklamászás. Társaival augusztus közepén németországi mászótúrára készülnek, amihez jó előre lefoglaltak két szálláshelyet a booking.com-on. A korai foglalás oka a jobb ár mellett az volt, hogy 2 kutyát is visznek magukkal, így jóval kisebb kínálatból lehetett választani.

G.-t most kellemetlen meglepetés érte. Üzenetet kapott ugyanis az egyik német szállásadótól, egy lakását kiadó magánszemélytől. A következő tartalommal:

“Kedves Uram vagy Hölgyem, a magyar miniszterelnök legutóbbi kijelentései után nem kívánok magyarországi vendégeket fogadni. Éppen ezért kérem, hogy törölje a foglalását.”

A szállásadó valószínűleg Orbán “Mi nem vagyunk kevert fajúak.” kijelentésén akadt fent.

Természetesen sem a szállásadó, sem a lefoglaló felület (booking.com) nem válaszolt ezeddig a károsultak leveleire. A mindenkit elfogadó és édeskedves liberálisoknak köszönhetően a család nagy valószínűséggel már csak háromszoros árért találhat majd szállást. Milyen jó, hogy minden nemzetnek, minden egyénnek meg lehet a saját véleménye, és a “haladók” egyáltalán nem különböztetnek meg hátrányosan egy családot egy politikus kijelentései miatt. Vagy mégis?

Nem rakhatta ki az orosz zászlót, ezért a Z betűt rakta magára a fiatal tornász (+ nyilatkozata)

Kígyó-sziget második felvonás: az oroszok nem lehetnek hősi halottak?

(444 nyomán Szent Korona Rádió)