Betelt a pohár Németországban: csattannak a pofonok az LMBTQP személyeken

Németországban szinte megállíthatatlannak tűnik a szivárványos köntösbe bújt sátán terjeszkedése, ami ellen a normálisak egyre kevésbé tudnak mit tenni. Az LMBTQP-diktatúrából olyan szinten elegük van az embereknek, hogy a fizikai tettlegesség sem ritka az országban. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az alábbi esetek nyilván kiragadott részletek a valóságban megtörténtekből, így azok előzményét, illetve körülményeit sem tudjuk részletesen, például hogy a “sértettek” mennyire is ártatlanok, milyen szinten provokálták a “támadókat” stb. Arra azonban jól rávilágítanak a történtek, hogy a németeknek már elegük van abból, hogy folyamatosan erőszakkal lenyomják a torkukon az LMBTQP-propagandát. Most betelt a pohár…

Pár hete a münsteri Pride vonulás halállal végződött, a csecsen-orosz – ezúttal nem német – Nuradi D. megverte a transz Malte C.-t, aki kómába került, majd meghalt. A hobbi bokszoló 20 éves raktári dolgozó azt kiabálta:

“Te nem vagy igazi férfi.”

A német rendőrség három támadót keres, akik két hete szombat este megverték a Christopher Street Day (a németeknél így hívják a Pride-ot) két homoszexuális résztvevőjét Drezda óvárosában.

A szövetségi rendőrség szerint egy másik deviánst is megvertek a drezdai központi pályaudvaron, őt délben, amikor a CSD/Pride vonulásra tartott. Itt letartóztatták a 19 éves támadót.

Vasárnap éjszaka Frankfurt am Main-ban a rendőrség letartóztatott egy 33 éves férfit, aki megtámadott egy 19 és egy 20 éves homokost. Az egyik fiatalt ököllel, a másikat üvegpalackkal verte, mindkettőt a mentők látták el.

Pár nappal ezelőtt szintén volt egy frankfurti támadás, akkor egy ismeretlen személy egy felkapott buzibárból kilépő deviánsnak eltörte az állkapcsát.

Bréma Neustadtban egy 57 éves transz “nőt” támadt meg egy tinikből álló csoport, súlyosan megsebesítve őt. Az ismeretlen támadókat még nem tudta a rendőrség beazonosítani.

A villamoson utazott a “nő”, amikor a Domsheide megállónál több fiatal felszállt. A 15 fős csoport azonnal “szar transznak” nevezte az 57 éves “nőt”, és letépték a fejéről a parókáját, majd megverték őt.

Szintén egy hónapon belül, berlini Schöneberg kerületben egy 53 éves férfit többször arcon ütöttek az egyik este. A sérült férfi és 43 éves “férje” sétáltak, amikor a 25 és 34 éves férfiak megtámadták őket.

A rendőrség tájékoztatása szerint Großer Tiergartenben is megtámadtak két homoszexuális férfit. Az 59 és 83 éves férfiak elmondták, hogy mindketten a Faulen See-nél ültek egy padon és beszélgettek, amikor odament hozzájuk egy férfi, aki “homofób módon sértegette őket”, majd egyiküket meg is ütötte.

Most vált ismertté, hogy az augusztus 27-i ulmi Pride-menet során is voltak támadások a deviánsok ellen. Az ulmi antifasiszták a jobboldali “IM” helyi aktivistáit jelölték meg a támadások mögött, 18 támadót beazonosítva. Az “IM” tagjai közül voltak, akik homoszexuálisnak öltözve szivárogtak be a vonulók közé, és ott provokáltak verekedést.

A hírek szerint az “IM” mellett egyszerű járókelők és egy legénybúcsú résztvevői is ökölcsatába kerültek a deviáns vonulókkal.

Múlt hétvégén Dortmundban a helyi CSD/Pride vonulás után három résztvevőt támadott meg egy csoport. A verést videóra vették, majd a rendőrség érkezése előtt elmenekültek. Több más résztvevő is panaszt tett, volt, akit megpofoztak, voltak, akiket leköpdöstek.

“Transzellenes” támadás volt szombaton Berlinben is, ahol egy 16 éves fiatalember sértegetett és megfenyegetett egy “transz nőt”. A fodrászatban dolgozó 49 éves lényt utcakővel is megdobálta.

Folytatódik a buzilobbi: Németországban egy gender-ideológiát támogató törvényt készülnek elfogadni

Egy kislányt ketrecbe zártak egy kutyának öltözött férfival egy német Pride-on – videó

A német kormány és gyermekvédelem támogatja és törvénybe iktatná a kiskorú gyerekek nemváltoztatását

(Elemi nyomán Szent Korona Rádió)