A német kormány és gyermekvédelem támogatja és törvénybe iktatná a kiskorú gyerekek nemváltoztatását

Németországban szeretnék törvényessé tenni, hogy a 14 éves kor feletti gyerekek önállóan dönthessék el, hogy szeretnék e megváltoztatni a nemüket. Az agyament javaslatot az állítólagos gyermekvédők is üdvözlik, annak élet- és normalitásellenessége ellenére.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A német parlamentben ülő minhárom kormánypárt, a szociáldemokraták (SPD), a Zöldek és a liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) is egyetért abban, hogy a transzszexuálisok helyzetéről szóló jogszabályt meg kell reformálni, nem is voltak restek egy újabb elképesztő normalitásellenességről tanúskodó törvényjavaslatot bemutatni.

A kormánypártok, illetve a szakminisztériumok egybehangzó véleménye, hogy egy egyszerű anyakönyvi hivatali eljárás révén 14 éves kortól mindenki önállóan megváltoztathassa a nemét és a keresztnevét, méghozzá bármiféle orvosi vizsgálat vagy szakvélemény nélkül, ha azt szeretné.

Marco Buschmann elmondta, hogy szerinte gondoskodni kell arról, hogy a magánszféra védelme a nem és a keresztnév megváltoztatására is kiterjedjen, mert az új törvény nem jelenthet „kikényszerített előbújást”. Ezért rendelkeznek arról is, hogy pénzbüntetéssel kell sújtani, ha bármilyen hatóság, szervezet vagy magánszemély az illető beleegyezése nélkül nyilvánosságra hozza, hogy megváltoztatta a nemét vagy a keresztnevét, amivel sikerül még egy lépést tenni a transzneműek sérthetetlensége felé és a szegény eltévelyedett gyerekek védelme ellen.

Itt az ideje, hogy bocsánatot kérjünk és kárpótlást biztosítsunk ezekért az igazságtalanságokért

– mondta a német család-, idős-, nő- és ifjúságügyi miniszter.

Az ország vezető gyermekvédelmi szervezete, a Német Gyermekvédelmi Liga (DKSB) üdvözölte a kormány kezdeményezését. Daniel Grein, a DKSB ügyvezetője a Deutschlandfunk országos közszolgálati rádiónak nyilatkozva rámutatott, hogy a saját nemükkel kapcsolatos bizonytalanság „súlyos pszichológiai teher az érintett gyermekeknek és serdülőknek”, ami viszont bizonyos, hogy ezt a terhet nem a szakadékba való tovább lökéssel lehet levenni, hanem a céltudatos helyes és normális életre való neveléssel.

Az új jogszabály viszont már a 14 éveseknek is lehetőséget biztosíthat arra, hogy szüleikkel egyeztetve az anyakönyvi hivatalban megváltoztathassák nemüket és keresztnevüket. Ezzel tovább növelik az LMBTQP lobbi hatáskörét és a lehetőségét is elveszik annak, hogy egy ilyen súlyosan megfertőzött gyerek életét bárki megmenthesse.

15 év egy LMBTQP zászló elégetéséért, vajon jár ennyi vallásgyalázásért is egy abortuszpárti tüntetésen?

Most tizenéves kislányok között nyert egy 29 éves transz férfi

(Index – Szent Korona Rádió)