Bevezették a szívhangtörvényt, őrjöngenek a liberálisok

Dúró Dóra hosszú idő óta javasolta a Fidesznek, hogy ne csak szlogenekben, hanem a valóságban is védjék az életet a fogantatás pillanatától, és szigorítsanak az abortusztörvényen. Ez most megtörtént, az abortuszlobbisták legnagyobb bánatára. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A különböző “tudományos” és átlag portálok az űrkutatásokkal kapcsolatban számos esetben közöltek olyan cikkeket, hogy itt, meg itt baktériumokat találhattak, s így azok bizonyítékok lehetnek a Földön kívüli életre. Míg ezen “felfedezéseknek” sokan tapsolnak, addig ugyanezen emberek nagy része egyetért abban is, hogy az anyaméhben fejlődő magzat nem minősül még életnek, többen parazitának nevezik az anya testében, sejtkupacnak stb. Az élet azonban a fogantatás pillanatában megkezdődik, s a 6. héttől kezdve a magzat már saját szívével keringeti a vért apró testében.

Tehát hiába van meg minden feltétele annak, hogy életnek nevezhessük az anyaméhben fejlődő magzatot, a progresszívokat ez nem érdekli, ugyanis az ő testük, azt tesznek vele, amit akarnak. Rengeteg nő pedig az ő hazug propagandájuknak bedőlve, mely elbagatellizálja a helyzetet, végezteti el akár nem első abortuszát. Most egy lépéssel közelebb kerültünk, hogy ennek vége legyen, ugyanis Pintér Sándor belügyminiszter módosította az 1992. évi abortusztörvényt, kiegészítette azon passzussal, hogy ezentúl a végleges döntés meghozatala előtt az anyával meg kell hallgattatnia az orvosnak a benne alakuló élet szívdobogását.

Ezen metódus a remények szerint több nő szemét is felnyithatja, s megmentheti a helyrehozhatatlan hibától. Hazánkban egyébként jelenleg a 12. hétig (3. hónapig), de bizonyos esetekben a 24. hétig (6. hónapig) hajthatnak végre legális magzatgyilkosságot.

A hírek megérkezése után az abortuszpártiak, liberálisok és lobbisták természetesen azonnal középkori körülményeket kezdtek kiáltani, Magyarországot a – feministák által rendezett, hazug sztereotípiákra épülő – Szolgálólány meséjéhez kezdték hasonlítani. A Telex nagy valószínűséggel a szívhang meghallgatásának elhagyásához szükséges kiskapuk keresésére irányulva fel is tette a kérdést a Belügyminisztériumnak: “Valóban meg kell-e hallgatniuk mostantól a magzati szívhangot a várandósoknak a terhességmegszakítás előtt?”

Amennyiben a törvényt valóban szigorúan betartatják, s nem hagynak helyet a csalásoknak, valóban csökkenést tapasztalhatunk majd a hazánkban elvégzett abortuszok számában, ugyanis ezeddig a félrevezetésekkel rá lehetett bírni a nőket gyermekük meggyilkolására, azonban melyik az a szívtelen anya, amelyik mikoron megbizonyosodik arról, hogy ténylegesen élet fejlődik ki a testében, még akkor is annak eldobása mellett dönt?

Miután rákos lett, abortuszt javasoltak, de a kismama az életet választotta

Megoldás: abortusz helyett Kirill pátriárka egyházi gondozásba fogadná a nem kívánt gyermekeket

(Szent Korona Rádió)