Az aberráltságot és a BDSM-et reklámozó könyveknek tartanak fel egy “könyvtárat” egy kaliforniai iskolában

Egy kaliforniai tanár a Capistrano iskolai körzetben posztolt egy “queer könyvtárról” az osztálytermében, amely tele volt többek között olyan könyvekkel, melyek a homoszexualitás népszerűsítése mellett szexképeket, orgiákról szóló információkat és BDSM-el kapcsolatos írásokat tartalmaznak. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A San Juan Hills High School tanárát, akit az iskola honlapján Danielle Serioként azonosítanak, “Flint” néven ismerik. Flint többször is posztolt a TikTokon a “queer könyvtárban” lévő könyvekről, és azt mondta, hogy ez a könyvtár a diákok számára is elérhető.

Az egyik könyv, Gabby Rivera: Júlia levegőt vesz nem csak részletezi a nők közötti egyesülést, de még képeket is tartalmaz.

A “Minden, amit valaha is tudni akartál a transz-létről…” című könyv pedig a BDSM-ről, a fétisekről és egy zűrzavaros közösségi média oldalról szól.

“Úgy találom, hogy a BDSM/kink közösség rendkívül nyitott és minden tekintetben barátságos; ez a szexuális felszabadulás helye. Gyakran általánosabb a transznemű emberek elfogadásának szintje a kink/BDSM-ben (rabság és fegyelem, dominancia és alávetettség, szadizmus és mazochizmus) és olyan helyszíneken, mint a FetLife.”

– áll a könyvben.

A FetLife egy közösségimédia-hálózat a “kink közösség” számára.

“Beszéljünk a vibrátorokról: szerintem sokan azt feltételezik, hogy ahol nincs pénisz, ott egy kétségbeesett szexuális űr keletkezik, amelyből végül valami [csipogás] alakúnak kell kiszakadnia, hogy kielégítse. Csak két nővel feküdtem le, akik élvezték a vibrátorok használatát. Utálom a pántot viselni. Csak egyszer csináltam, és SOHA ÚJRA!”

– folytatta a könyv.

Ezenkívül információkat tartalmazott a szexpartikról és orgiákról.

“A szaunák vagy “fürdőházak” szerte az országban vannak, és teljesen legálisak. Az emberek (sok szaunában leszbikus éjszakákat tartanak) fizetnek egy kis pénzt, hogy belépjenek, aztán szaunázzanak, és véletlenszerűen szexeljenek. Ez rendben van, amíg biztonságban vagy.”

Egy ponton Flint interjút készített a San Juan Hills High-i iskola igazgatójával, Dr. Manoj Mahindrakarral, és közzétette a TikTokon.

Flint megkérdezte, hogy szerinte “fontos, hogy egy különleges könyvtár legyen az egyetemen”, és azt mondta:

“Oktatási tapasztalatom szerint a könyvek mindig jó dolgok, és minden olyan könyvet, amely támogatja a diákjainkat, én támogatom.”

Egy másik könyv, “A nemek és a szexualitás A-Z-je” szintén tárgyalja a csavarodást és a fétiseket, valamint a “behúzást” – a pénisz elrejtésének folyamatát és a “kurvafóbiát” – a prostituáltakkal szembeni megbélyegzést.

A tanár többnyire adományokból szerzi be a könyveket.

A szülők felháborodására pedig Flint egy TikTok videóban reagált.

“Az utóbbi időben azon töprengek, miért olyan nehéz a nagyközönség körében megbízni az oktatókban az oktatással kapcsolatban – amit mi tanultunk és csinálunk minden nap. Olyan régen jártak iskolába, és kíváncsi vagyok, hogy vajon szélsőséges vagy elavult nézeteik vannak-e az osztályteremben zajló eseményekről”

– mondta Flint.

Szexshpoban tart előadásokat gyerekeknek az iskola igazgatója

A twitter oldalnak köszönhetően ismerhette meg Amerika az LMBTQP lobbit propagáló tanárokat

(Fox News nyomán Szent Korona Rádió)