A twitter oldalnak köszönhetően ismerhette meg Amerika az LMBTQP lobbit propagáló tanárokat

A “Libs of TikTok“, avagy a TikTok libsijei nevű Twitter-oldalt az elmúlt hetekben kapta fel az Amerikai média, mikor is a egy a balliberális LMBTQP propagandát pártoló újságírónő, támadt az oldalra, és kezelőjének felfedte eddig rejtett kilétét, hogy a woke hullám élharcosaival tönkre tegye az illetőt. Az újságíró állítása szerint az oldal hamisan vádolja az általa közzétett videókban szereplő tanárokat pedofíliával. Az oldalnak köszönhetően már több LMBTQP lobbista oktatót is sikerült eltávolítani a helyéről ezzel megvédve a gyerekeket.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

Az oldal főként az Amerikai iskolákban és óvodákban dolgozó tanárokról tesz ki videót, amit ők maguk készítenek, ám a nagyobb nyilvánosságot nem érik el, legalábbis amíg a Libs of Tiktok közzé nem teszi ezeket.

Van itt óvónő, aki csecsemőkkel beszélget a szerinte “fejlődésüknek megfelelő” nemi kérdésekről. Szerinte a szülők a gyermekük nemi szerve alapján “tippelik” meg “hibásan” gyermekük nemét, de semmi gond, mindenki “hibázhat”.

Egy tanárnő pedig éppen azt magyarázza a róla felkerül videóban, hogyan csempészi be az LMBTQP tartalmakat az osztályába a szülők tiltásának ellenére, kiemeltképp a keresztény gyerekek “támogatására”.

De megtalálható az oldalon a 2020-as Los Angelesi Black Lives Matter zavargásainak utóhatását bemutató videó is, ahol az látható, hogy az a városrész, ahol a fekete életekért tüntetők dühükben szinte minden üzletet kiraboltak, a boltoknak a többsége a mai napig üresen áll, a környék teljesen tönkrement.

Vannak a könnyebb tartalmak is is, mint például egy repülő utasainak reakciója arra, hogy kormányuk többé nem követeli meg a kötelező maszkviselést a légijáratokon.

Az oldal hasznossága számokban is kimutatható, hiszen bejegyzései alkalmanként 2-3 millió embert is elérnek, akik így tisztán láthatják kik is ezek valójában.

A 2020 novembre óta üzemelő oldal 648 ezres követőtáborral rendelkezett pár héttel ezelőttig, mikor a már említett Taylor Lorenz újságírónő megírta rettegő cikkét, amiben szerinte az oldal szerkesztője, “szándékosan LMBTQ+ személyek ellen hergel, hogy a jobboldali média felkapja az eseteket és lehetőleg eltávolítsák ezeket a haladó szellemű tanárokat az iskolákból”. Az újságírónő természetesen nem hagyhatta, hogy ilyen “igazságtalanságok” történjenek az országában, így kemény kutatómunkával felfedte az eddig teljes anonimitásban dolgozó Chaya Raichiket, aki a mindennapokban ingatlanértékesítőként dolgozott.

Lorenz kimutatta, hogy a később Libs of TikTokká váló profil korábban elbagatelizálta a Covid helyzetet, például azzal érvelve, hogy azért szereti a járványt, mert így nem kell BLM tüntetéseken kötelezően résztvennie. De az is számlájára írható, hogy elcsaltnak merészelte hívni az elcsalt amerikai elnökválasztást, illetve megosztott egy “kétes” hírt pedofil gyerekkereskedőkről. A pontot az i-re az tette, hogy az újságírónő szerint Raichik a Q-Anonhoz hasonló nyelvezettel írt mindezekről, és a Január 6-i Fehér Ház előtt tartott tüntetésen is részt vett, ahol arról számolt be, hogy egy BLM tüntetéshez képest békés volt az esemény.

Az oldalt 2021 végén alakuklt át a Libs Of Tiktokká, amelyet hiánypótló szerepe miatt hamarosan felkapott a jobboldali média, így vállva annak oszlopos tagjává. Lorenz szerint felróható az oldalnak, hogy keményen beleszállt azokba a tanárokba, akik beteges szexuális életüket kisiskolások előtt beszélik ki, és ezen tanárok azonnali kirúgását követelte.

“Úgy érzem az oldal egyszemélyben egy évtizedre visszaveti az LMBTQ jogok nyílt megvitatását.”

– rettegett Ari Drennen, a balliberális Media Matters LMBTQP programigazgatója.

Az oldal annyira ismertté vált, hogy közvetetten hatott Florida államban, amely óvodától az általános iskola harmadik osztályáig minden szexuális témát tiltó törvényt vezetett be. Ron DeSantis sajtófelelőse úgy nyilatkozott, hogy a twitter oldal felnyitotta a szemét.

A hírnévvel rosszakarói is sokasodtak és végül sikerült felfedniük Chaya Raichik kilétét, aki valószínűleg az amerikai szélsőbaloldal erőszakosságától való félelmében próbált névtelen maradni, de nem járt sikerrel.

Még februárban nételenül úgy nyilatkozott:

“Nem a pénzért, vagy a hírnévért csinálom. Nem politikus, vagy hivatalos újságíró vagyok. Úgy érzem rengeteg ilyen kis történet van, amely nem jut kellő nyilvánossághoz, és ezért vagyok itt én.”

Egy másik interúban arról beszélt, hogy naponta áradnak hozzá követőitől különböző balliberális személyek videói, tehát van bőven miből válogatnia.

Raichik sikeresnek mondja munkáját, mivel már több gyerekeket zaklató tanárt is kirúgtak neki köszönhetően.

Lorenz állítása szerint a Libs of TikTok bejegyzéseinek hatására egyre több LMBTQP tanárt kezdtek el zaklatni és halálosan megfenyegetni, emellett hozzájárul a szélsőjobboldal erősödéséhez.

A “leleplező” cikk megírása után nemvárt fejlemények következtek, ugyanis a témát ismerő amerikaiak többsége kiállt a Libs of Tiktok oldal üzemeltetője mellett és azóta hihetetlen mértékű növekedésnek indulva már az 1 millió követőt is átlépte a Twitter fiók. A balliberális médiadömping balszerencséjére tehát nekik köszönhető, hogy lassan már tényleg minden amerikai ismeri az oldalt és látja nap mint nap a szörnyű valóságot. Taylor Lorenz újságíró állítása szerint az eset óta rengeteg fenyegető üzenetet kapott, és természetesen magát tekinti áldozatnak. A twitter oldal egy rövid tiltási időszakot követően a mai napig aktívan üzemel és mutatja be megduzzadt követőtáborának a balliberális világot.

Ők az igazi veszélyeztetők: tőlük óvd a gyermekeidet! – LMBTQP-lobbit támogató tanárok (II. rész)

Ezt mondjuk évek óta! Újabb iskoláról derült ki, hogy rendszeresen LMBTQP “érzékenyítéseket” tartanak a diákoknak

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)