Szexshpoban tart előadásokat gyerekeknek az iskola igazgatója

A Washington államban dolgozó iskolaigazgató és egyben szexbolt tulajdonos szexuális felvilágosító workshopot tart az üzletében, amely a 18 év alatti gyerekeknek és tinédzsereknek szól, már 9 éves kortól.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Jenn Mason a washingtoni Bellinghamben található WinkWink nevű szexjáték-bolt tulajdonosa, és a Bellingham School District tankerület egyik igazgatójaként is tevékenykedik.

Mason négy, egyenként háromórás szexuális felvilágosító workshopot kínál gyerekeknek szexshopjában. Az Uncringe Academy elnevezésű workshop két korcsoportra osztja a diákokat: 9-12 és 13-18 évesekre. Az előadásokat két napra elosztva tartják meg augusztusban mindkét korosztály számára.

A workshopok olyan témákkal foglalkoznak, mint a nemi- és szexuális identitások, egészséges kapcsolatok és kapcsolati modellek, szexuális anatómia az élvezetért és a reprodukcióért, az egyéni és a társas szexuális tevékenységek fajtái és “biztonságosabb szexuális gyakorlatok mindenféle szexuális tevékenységhez”.

Az eseményre a legolcsóbb jegyek 5 dollárba, a legdrágábbak pedig 50 dollárba kerülnek. Az üzlet emellett egy minden korosztálynak szóló rendezvényt is kínál queer fiataloknak.

Jenn Mason szexboltja egy “Non-monogamy kezdőknek” nevű órát is kínál.

“Ez egy tökéletes óra mindazoknak, akik csak fontolgatják vagy épp felfedezik a poligámiát. A továbbképzést Brandie Lourenco terapeuta végzi, akinek rengeteg tapasztalata van a nem hagyományos párkapcsolati struktúrákkal való munkában”

áll a leírásban.

A Bellingham Public Schools honlapja szerint Jenn Masont 2017-ben választották meg igazgatónak, és 2021-ben választották újra. A honlapon található bemutatkozásában, az is szerepel, hogy kisvállalkozóként is dolgozik, de nem tünteti fel az üzlete nevét. A WinkWink weboldalán található leírás szerint Mason a Sexology Institute-on szerezte meg a szex-coaching képesítést.

Nagy felháborodást váltott ki a szülőkből, miután megtudták, hogy az iskolai testület igazgatója egy szexshopot vezet.

A történet azonban ennél korábbra nyúlik vissza, amikor a gyerekeknek egy transzneműségről szóló könyvből olvastak fel az iskolában.

Egy tanár a transznemű Jazz Jennings “I am Jazz” (“Jazz vagyok”) című könyvét olvasta fel az első osztályos diákoknak az egyik bellinghami általános iskolában. Ezt a könyv kifejezetten gyerekeknek írták, és arról szól, hogyan változott át fiúból lánnyá a főszereplő.

A szülők azonban nem nézték jó szemmel, hogy ilyen művet olvassanak fel a gyerekeiknek, ezért az egyikük e-mailben fordult az érintett tanárhoz, Jennifer Millerhez, aki elmondta, hogy valóban felolvasta a könyvet a gyerekeknek, ami egyébként megtalálható az iskola könyvtárában, a méltányosságról és sokszínűségről szóló kollekcióban. Jennifer Miller szerint a tankerület népszerűsíteni akarja a befogadást. A szülők panaszaira és felháborodására azonban már nem válaszolt senki sem az iskolákból, valamint az iskolai testületből sem, ezért az egyik szülő név nélkül elküldte a levelezését a Young America’s Foundation-nek is. A konzervatív szervezet hozta végül nyilvánosságra, hogy a bellinghami iskolai testület igazgatója Jenn Mason egy szexshopot vezet, ami még nagyobb felháborodást okozott.

Jenn Mason Instagram-oldalán az olvasható róla, hogy ő a “vezető dildó” a WinkWink nevű szexshopban, ami egyébként azzal hirdeti magát, hogy korhatár nélküli, befogadó és egyáltalán nem ijesztő.

Többen azonban ijesztőnek tartják azt, hogy bármilyen korú gyerekek bemehetnek a boltba, és egy ilyen nő vesz részt az iskola életében.

Jennifer Mason a boltját 2018-ban nyitotta meg. Akkor úgy nyilatkozott róla, hogy meg akarja mutatni az embereknek, hogy ha a szexben nincs semmi szégyellnivaló, akkor ő is lehet tisztviselő és közben vezethet szexboltot. A butik azzal reklámozza magát, hogy befogadó teret nyújt mindenféle nemi identitású és korú embernek. Mason ugyanakkor azt is tisztázta, hogy ugyan bárki bemehet, csak 16 éves kortól lehet vásárolni.

Az incidensről korábban írt a Bellingham Herald lap is, a cikk szerint az iskolát és a helyi üzletet rengeteg támadás éri a szélsőjobboldali oldalaktól, amióta a transzneműségről szóló könyv miatt kirobbant a botrány. A lap megszólaltatta Jenn Masont is, aki elmondta, hogy számos gyűlölködő, antiszemita és transzellenes üzenetet kapott.

Az ügyben megszólalt az általános iskola felügyelője is. Greg Baker az iskola honlapján tette közzé közleményét, amiben éltette a transzneműségről szóló könyvet. Azt írta, hogy a tankerületnek megvannak a saját értékei, az iskola pedig elkötelezett a sokszínű és befogadó oktatás iránt.

A Not the Bee megfogalmazása szerint

“nem meglepő, hogy a tankerületben a baloldali gender ideológiát népszerűsítik, amikor az iskolai testületet olyan nő vezeti, aki egy korhatár nélküli szexshopot is működtet.”

Roncsokat nevel a modern világ szexuális túlfűtöttsége – Korkép a 11 éves lányokról

Fidesz: nyugodtan neveljék homoszexuálisoknak a gyermekeket

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)