7 éves gyerekeket erőszakoló “transzneműt” zártak női börtönbe

Korábban az USA-ban saját anyját erőszakoló férfi került női börtönbe, majd New Jerseyben és Kaliforniában volt olyan eset, hogy megerőszakolta, és teherbe ejtette cellatársait egy-egy “transznemű” rab, de még Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is bevett szokássá vált, hogy a magukat nőnek képzelő férfi bűnözőket női börtönbe zárják. Most is ugyanez történt egy pedofillal, aki 7 gyermek ellen – akik közül a legfiatalabb hét éves volt – követett el rendszeres nemi erőszakot…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az 58 éves Sally Dixont, aki “transznemű nőként” azonosítja magát, a napokban ítélték el, mert a bíróság bűnösnek találta 30 rendbeli, hét gyermek ellen elkövetett szeméremsértés vagy gyermekekkel szembeni fajtalanság vádjában. Az áldozatokat – akik közül a legfiatalabb mindössze hét éves volt – 1989 és 1996 között zaklatta, molesztálta vagy erőszakoskodott velük. A férfi csak évekkel később, 2004-ben kezdett el nőként gondolni magára és állítólag ekkor kezdte el a nemváltoztatás folyamatát. Erre hivatkozva a szexuális bűnöző azt követelte, hogy ha már 12 évig börtönben kell lennie, akkor női börtönben helyezzék el, amit végül a hatóság helyben is hagyott – annak ellenére, hogy sem biológiailag, sem jogilag nem számít nőnek, hivatalosan még mindig férfi.

A bírósági tárgyaláson egyébként kiderült, hogy Dixon korábban az angliai Sussexben, Crawley-ban és Bexhillben is élt, és a legbizarrabb helyeken erőszakoskodott az áldozataival: volt olyan eset, amikor egy raktárban, máskor pedig egy elhagyatott lakókocsiban bántalmazta a gyerekeket.

“Fiatal férfiakat használt ki, és mérgező kapcsolatot ápolt a gyerekekkel, akiket szisztematikusan bántalmazott egész gyermekkorukban”

– mondta az ügyész a tárgyaláson, ahol a ma már felnőtt áldozatok megrázó vallomásokat olvastak fel, amelyekben leírták, milyen hatással volt rájuk a bántalmazás.

Elképesztő, hogy az ilyen aljas bűnözőknél is az ő kényük-kedvük szerint járnak el, ahelyett, hogy elnyernék méltó büntetésüket.

Nem elmebetegek az LMBTQP személyek? Csecsemőnek képzeli magát egy transznemű gyilkos

Csupán 3 év börtön a saját unokáját zaklató pedofilnak?

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)