Nem elmebetegek az LMBTQP személyek? Csecsemőnek képzeli magát egy transznemű gyilkos

A 20. század 70-es éveiig mindenki természetesnek vette, hogy a nemi diszfóriák, főleg a homoszexualitás betegség, sőt még a 2000-es évek elején is több helyen úgy nyilatkoztak a transzneműekről, hogy mentális problémákkal rendelkeznek. Azóta azonban a tudomány™ minden ilyen “téveszmét” megcáfolt, és tudjuk, hogy a nemi zavarokkal küzdők teljesen normális emberek… Erről tanúskodik az alábbi eset is:

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A nagy-britanniai homoszexuális Daniel Eastwood 18 évesen került a fiatalkorúak börtönébe, mert mások testi épségét veszélyeztetve vezetett. Büntetését már csaknem letöltötte, amikor 2004-ben megölte cellatársát, a 22 éves Paul Algie-t, amiért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Gonosz elmejátékai miatt a börtönben csak ifjabb Hannibal Lecterként emlegették.

2016-ban pedig gondolt egyet, és kijelentette magáról, hogy mostantól nő, s biztosítsák neki a megfelelő körülményeket hozzá. Kívánságát természetesen azonnal teljesítették, ösztrogéntablettákat és tesztoszteronblokkolókat kapott, majd 2018-ban át is helyezték egy női börtönbe. Idő közben az életfogytiglanból feltételesen szabadulhatott volna, ugyanis a 15 évet leülte, de alattomossága miatt ez szóba sem jöhetett. Daniel (Sophie) mindezt azzal magyarázza, hogy azért tartják fogva még mindig, mert a bíró transzfób.

Daniel (Sophie) Eastwood

Az elmebaj az évek alatt szépen a csúcsára hágott, s már nem csupán nőnek, de csecsemőnek is képzeli magát és követeli az “élethez szükséges eszközöket”. A személyzettől cumit már kapott, de pelenkát és bébiételt is szeretne. Az angliai abszurd helyzetet pedig jól mutatja, hogy a börtön egyik alkalmazottja kijelentette, miszerint emberi jogi okokból kifolyólag a rab igényeit kellő körültekintéssel fogják kivizsgálni.

Elmebeteg, gyilkos és még mindig nem a megfelelő kezeléseket kapja, hanem hóbortjait elégítik ki. Ezek után mondja valaki, hogy az LMBTQP személyek nem mentálisan betegek, s jogok kellenek nekik a jól képzett szakemberek, pszichológusok által végzett reparatív terápia helyett…

15 év után újra nő akar lenni a – mégsem – transznemű

Transzneműségre akartak kényszeríteni egy kislányt a tanárai Amerikában?

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)