Anyját erőszakoló transz került női börtönbe

Korábban elképzelhetetlennek hitt esemény bontakozik ki az USA-ban. A nemi egyenlőség jegyében egy magát nőnek képzelő férfi, aki saját, demenciában szenvedő anyját erőszakolta meg, került most az egyik virginiai börtön női szárnyába. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A 39 éves férfit, aki 2014 óta Christine Weston Chandlernek nevezi magát, letartóztatták, miután napvilágra kerültek olyan telefonhívások, amelyeken a youtuber elismeri, hogy megerőszakolta idős édesanyját. Jelenleg Chandlert a közép-virginiai helyi börtönben őrzik, 59 másik női fogvatartott mellett.

Ebből a hírből is világosan kitűnik, hogy egyes „fejlett” helyeken már fontosabb szempontnak tekintik a biológiai nemnél azt, hogy az illető minek tartja magát. Így nyugodtan mondhatja magát nőnek az erőszaktevő, ezt az igényét előrébb valónak tartják, mint a börtönben lévő többi, valódi nő biztonságát.

Hosszú évek óta élt együtt mentálisan sérült édesanyjával, Barbarával, akiről bizarr módon azt állítja, hogy „ő tette meg az első lépést”, mielőtt csókolóztak.

Volt egy pont, amikor kissé zavarba jött, de ebből nyilvánvalóan gyorsan kijött”

– állította Chandler, mielőtt elárulta, hogy már minden harmadik este szexel a saját anyjával, és hogy a nő ezt élvezi.

Az erőszaktevő azt is elmondta, hogy korábban már voltak szexuális álmai az édesanyjával, és állítása szerint „óvatosan és figyelmesen” közelített felé, mielőtt közösülni kezdett volna vele.

Az elfogatásáról videót is készítettek:

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Átvert “transznemű” fiatalok vallottak szenvedéseikről

Rákényszerítik a transzneműséget a hírnév és a pénz érdekében a balliberális szülők gyermekeikre?