Hiába a nagy nyitottság, sorozatos támadások érik a transznemű svéd evangélikus egyházat

LMBTQP esküvő az egyik svéd evangélikus templomban

A svédországi evangélikusok nagy nyitottságukról tettek tanúbizonyságot az elmúlt években. Transzneműnek nyilvánították magukat, majd egyik transz lelkészük ki is jelentette, hogy ő márpedig normális párokat nem fog összeadni. Az utóbbi időszakban velük történtek bizonyítják, hogy a progresszv kereszténység önmagában halott. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Több templomuk bezárása mellett döntöttek a svéd transzevangélikusok miután sorozatos támadások érték templomaikat Gotlandon. Bro középkorban épült, majd az evangélikusokhoz került templomában például több palacknyi tűzoltó készüléket fújtak ki, Lärbo templomát szintén azon az estén felgyújtották, és ekkor a Tingstäde templomba is vandálok törtek be, valamint a Lummelunda templomban is a közelmúltban történt hasonló esemény. Az egyik helyen este 10-kor kezdték el idegenek kongatni a harangokat, máshol a vendégkönyvbe firkáltak és írtak szexuális tartalmú szövegeket. Idén már mintegy harminc ilyen jellegű bűncselekményt jelentettek a rendőrségnek, és egy biztonsági céget is felbérelt az egyházmegye, hogy megpróbálják megállítani a sziget északi templomai ellen elkövetett támadásokat.

“Ez támadás az általunk hirdetett nyitottság ellen irányul.”

– sajnálkozott az egyik templom lelkésze.

Tanulság: bármennyire is kilúgozod a kereszténységet, bármennyire beállsz a forradalmi ideológiák mögé, azok akkor is az elpusztításoddal lesznek elfoglalva. A Sátán csatlósainak jutalma, maga a Sátán.

Transzneműnek nyilvánította magát a svédországi evangélikus egyház

A transznemű svéd egyház egyik homoszexuális lelkésze ezentúl nem hajlandó a normális házasságot szentesíteni

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)