Szerbia rendezi idén az össznépi buzifelvonulást, egyre többen tartanak a majomhimlő berobbanásától

Majomhimlővel ezeddig Európában lényegében csak homo- és biszexuális “férfiak” fertőződtek meg, ez az ő betegségük. Az egyre nagyobb mérvű elterjedés közöttük azonban fokozott egészségügyi veszélyeket rejt, ugyanis mind könnyebben kezdődhet meg az átterjedés a normális életet élőkre azáltal, hogy nagyobb arányban fertőződnek meg a deviánsok; mind az egészségügyi szférának terhet jelentenek. Ezek miatt gyakorolnak egyre többen nyomást a szerb kormányra, hogy tiltsa be az idei Euro Prideot. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Euro Pride Európa össznépi deviáns felvonulása. Ugyanis nem elég nekik, hogy immár több mint egy hónapon keresztül kontinensszerte rendezik magamutogató vonulgatásaikat, minden évben megtartanak még egy nagyobb össznépi rendezvényt is, melyre természetesen idén is több mint 20 ezer külföldi látogatót várnak, köztük az Európai Unió 150 magas rangú tisztségviselőjét.

A rendezvénynek idén Szerbia ad otthont, ugyanakkor számos kételkedő hang szólalt fel a himlő miatt. A szeptember 12-e és 18-a között esedékes összeurópai LMBTQP-parádé potenciális járványügyi bomba – hívta fel a figyelmet Zoran Radovanovic epidemiológus. Úgy véli, az egészségügyi miniszternek sürgősen át kellene gondolni a helyzetet, és felismerni, hogy mekkora veszéllyel jár a rendezvény megtartása. Mint fogalmazott, sokan érkeznek majd Belgrádba Európa minden tájáról, nem csak azért, hogy felvonuljanak…  A járványügyi szakértő arra is felhívta a figyelmet, hogy a majomhimlő a biszexuálisok között is jelen van, az pedig csak idő kérdése, mikor támadja meg a nőket.

Aggodalmának adott hangot a virológus Milanko Sekler is, aki szerint a WHO szerbiai képviseletének kellene megfogalmaznia, milyen kockázatokkal jár egy nagyszabású LMBTQP-rendezvény megtartása a szerb fővárosban. Emlékeztetett, a vírus terjedhet akár a szállodai törölközők vagy ágyneműk közös használatával is. Sekler szerint így a hotelek dolgozói is veszélynek vannak kitéve, hiszen ezeket a szennyeseket nekik kell begyűjteniük és kimosniuk. A szállodai mosodák veszélyforrássá válnak – tette hozzá a szakember. Sekler hangsúlyozta: nem szeretné, ha Belgrád úgy maradna meg az emberek emlékezetében, mint a város, ahonnan kirobbant a majomhimlő-járvány.

A hatalmon lévő, Aleksandar Vucic-vezette Szerb Haladó Párt egyik elnökségi tagja arra szólította fel a szervezőket, hogy mondják le a rendezvényt, ha ezt nem teszik meg, kiemelte, hogy az állam tiltsa be azt.

A Budapest Pride napján hirdetett egészségügyi vészhelyzetet a WHO majomhimlő miatt

Hol máshol, mint a New York-i Pride-on kapta el Soros egyik embere a majomhimlőt

Az aberrált szexorgián megfertőződött “férfi” szerint nem a melegek között terjed a majomhimlő

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)